Borstvoedinggevende vrouw wordt gevraagd om zich te bedekken en dit is haar reactie!

Borstvoedinggevende vrouw wordt gevraagd om zich te bedekken en dit is haar reactie!

Borstvoeding geven in het openbaar, kan dat? Ik vind van wel! Een Amerikaanse vrouw is afgelopen week viral gegaan met haar reactie op een man die niet wilde hoe ze haar baby borstvoeding gaf. Hij vroeg of de moeder zichzelf kon bedekken, wat ze ook deed. Ze pakte een dekentje en legde dat niet over haar borst, maar over haar hoofd.

De Amerikaanse moeder Melanie Dudley (34) ging met haar man, vier maanden oude baby én vierjarige tweeling op vakantie in het Mexicaanse Cabo San Lucas. De vrouw uit Texas schrok toen een wildvreemde man vroeg of ze haar borst wilde afschermen.

‘Ik ben normaal gesproken heel onopvallend, maar we zaten achterin een restaurant”, zegt ze tegen nieuwssite Yahoo.

Ze zag het niet aankomen, want we leven in een tijd waar het moet kunnen. Ze vroeg haar man vervolgens om een deken en hoppa, ze bedekte zichzelf ermee. Ze gooide het dekentje over haar hoofd en haar man maakte er een foto van. Een kennis deelde de foto op Facebook en binnen no-time werd het viral, inmiddels al 195000 keer gedeeld en 110.000 likes. Veel mensen reageren er positief op én vinden dat het gewoon moet kunnen.

Zelf heb ik zes maanden borstvoeding gegeven én ik vind dat het gewoon moet kunnen.

Beeld: Facebook | Carol Lockwood
Bron: AD

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *