Best gelezen artikelen

Mommyhood

 • Alleen op vakantie als ouder, kan dat wel?

  Alleen op vakantie als ouder, kan dat wel?
 • Hotspot Bilderberg ’t Speulderbos Veluwe

  Hotspot Bilderberg ’t Speulderbos Veluwe
 • Travel hotspot Aruba!

  Travel hotspot Aruba!
 • Opening babyrestaurant in Rotterdam

  Opening babyrestaurant in Rotterdam

2017: je was geweldig! En 2018..

2017: je was geweldig! En 2018..

Het jaar 2017 was enorm uitdagend, maar wat ben ik blij dat we de uitdaging zijn aangegaan! Een jaar waarin wij events mochten verzorgen voor de leden, met superleuke bedrijven hebben samengewerkt en gewoon genomineerd zijn voor de VIVA400! We zijn enorm trots op al onze ontwikkelingen? Wil je weten wat we allemaal hebben gedaan en gepland hebben staan voor 2018? Lees dan verder!

FAMILIE / BLESSINGS!

Afgelopen jaar ben ik vooral dankbaar! Mijn zoontje is gezond, lief en echt mijn leven! Hij brengt me elke dag zoveel vreugde, kracht en geluk. Joshua is ook mijn grootste motivatie. Ik merkte in het begin dat ik alles ‘perfect’ wilde doen, maar perfect bestaat natuurlijk niet. ik geniet elke dag van mijn gezin en probeer elke dag dankbaar te zijn voor wat ik heb. Hier sta je soms niet bij stil, maar is zo belangrijk. In maart besloot ik daarom voor mijn passie te gaan: events te organiseren voor de leden én met bedrijven leuke marketingcampagnes op te zetten. Het was enorm eng, maar met de juiste steun en motivatie kom je heel ver! Mijn zoontje werd 1 jaar in mei en jeetje, wat was ik emotioneel! Waaar gaat de tijd naartoe? Mijn vriend verraste mij met een familievakantie, want ik heb mijn eerste Moederdag gevierd! Het was echt geweldig in Spanje. Mijn zoontje werd 1 jaar én ik vier Moederdag met mijn prachtige gezin! Het was echt hoogtepunt van afgelopen jaar. Tevens blog ik nu voor Styletoday als ondernemende moeder én ben in september Businessmomtalk begonnen voor ondernemende moeders. Hier hebben wij einde van de maand een leuke netwerkborrel voor georganiseerd! Tevens zijn wij genomineerd voor de VIVA400!!!!!! Dat was echt huge, omdat ik pas dit jaar ben begonnen met Babymomtalk! Het jaar heb ik mooi afgesloten met het besef dat ik gezegend ben met mijn gezin, familie, vrienden, bedrijf, gezondheid en omgeving!

EVENTS

Het jaar 2017: het jaar dat ik besloot om echt te starten met ons doel: leuke events te organiseren voor de leden. Oh, wat vond ik het eng! Het leek ook allemaal veel makkelijker, maar het was best pittig! Ik had mezelf voorgenomen dat ik niet meer ga afwachten, maar er gewoon voor ga. En wat ben ik trots dat ik het toch heb gedaan, want onze eerste event was een feit! Op 27 mei hebben we ons eerste event georganiseerd in Rotterdam. Het leek echt onwerkelijk, maar er kwamen toch 40 powermoms op af en het was enorm gezellig. Ik was ZO zenuwachtig, maar wat was het mooi om iedereen bij elkaar te zien. De samenwerkingspartners waren ondernemers uit de groep, hoe mooi is het dat we elkaar zo steunen! Voor een uitgebreid verslag, lees hier onze blog over het event!

Na het eerste event was ik aan het nagenieten van het eerste event en ging ook goed nadenken over wat ik nog wil doen.. En ik besloot samen een tweede event te organiseren met Fabienne. Een brunch voor powermoms (to be), maar dit keer in Amsterdam. Dat was wel spannend, want het had een andere insteek dan ons eerste event. Gaan de leden het wel leuk vinden? Vinden we een leuke locatie? STRESS! We besloten voor 8 oktober te gaan en het was een feit: een tweede event vind plaats. Maaar waar? We hebben lang moeten zoeken, maar we hebben een toplocatie gevonden: Zappaz. We hadden de locatie officieel in september bevestigd en in een maand tijd waren we uitverkocht en het was GEWELDIG. We hadden Samantha Wielkens als spreekster en zij is een ware powermom. We hadden leuke activiteiten voor de moeders, zoals een beautycorner, photobooth, mama-bingo en een amazing goodiebag!

 

Op 16 december organiseerde wij voor de ondernemende moeders een eindejaarsborrel bij The Suicide Club in Rotterdam. Het blijft enorm leuk om de leden in het echt te ontmoeten en ervaringen en tips te delen. In 2018 gaan wij meer events organiseren en leuke borrels voor de leden.

MOMMY MUSTHAVES

Op 13 november zijn wij met een nieuw segment begonnen: Mommy Musthaves. Een wekelijkse blog met ware mommy musthaves en sommige zijn opgericht door moeders: hoe leuk is dat! We delen wekelijks vier bedrijven die een leuk product aanbieden voor zwangere vrouwen, moeders, kinderen en gezinnen. Het werd enorm goed ontvangen, dus in 2018 gaan wij door met leuke blogs met ware mommy musthaves.

VIVA400

In 2017 ben ik genomineerd voor de VIVA400. Dat was echt een OMG-MOMENT. Ik kon het niet geloven. Powervrouwen zoals Jinek, Rens Kroes, Zarayda Groenhart waren hiervoor genomineerd. Het was enorm tof om erkend te worden als startende ondernemer. Wij willen met ons platform leuke events / verwenmomenten creëren voor (aanstaande) moeders. Ik heb niet gewonnen, maar een nominatie was al een big win voor mij!

GOOD NEWS 2018

Ik heb zin in 2018! We hebben afgelopen jaar met meer dan 50 bedrijven gewerkt, nationaal en internationaal. We gaan meer events organiseren, leuke samenwerkingen aan en vooral GENIETEN. Mijn zoontje brengt mij elke dag zoveel vreugde en motivatie! Elke dag is een zegen, een nieuwe kans om er alles uit te halen.

 

No one said it will be easy, but it will be worth it!

 

2018 I AM READY FOR YOU!

 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *