Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Affirmaties voor kinderen

  Affirmaties voor kinderen
 • Populaire babynamen 2022

  Populaire babynamen 2022
 • Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?

  Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?
 • NIEUW | MOMBOSS shirt!

  NIEUW | MOMBOSS shirt!

2018: wat was je bijzonder!

2018: wat was je bijzonder!

Het jaar 2018 was enorm uitdagend, maar wat ben ik blij dat ik de uitdaging ben aangegaan! Een jaar waarin ik met veel merken heb mogen samenwerken, een business borrel heb mogen organiseren voor de leden, met superleuke bedrijven hebben samengewerkt en nog veel meer! Het ging zeker niet makkelijk, maar I did it! Ik ben enorm trots op alle ontwikkelingen? Wil je weten wat we allemaal hebben gedaan en gepland hebben staan voor 2019? Lees dan verder!

FAMILIE / BLESSINGS!

Afgelopen jaar ben ik vooral dankbaar! Mijn zoontje is gezond, lief en echt mijn leven! Hij brengt me elke dag zoveel vreugde, kracht en geluk. Joshua is ook mijn grootste motivatie. Ik merkte in het begin dat ik alles ‘perfect’ wilde doen, maar perfect bestaat natuurlijk niet. ik geniet elke dag van mijn gezin en probeer elke dag dankbaar te zijn voor wat ik heb. Hier sta je soms niet bij stil, maar is zo belangrijk. Vorig jaar lag mijn focus op events, maar dit jaar volgde ik mijn hart en passie: aan het werk als merkstrateeg. Merken en vooral ondernemende moeders helpen met een sterke merkstrategie, want dit is echt zo belangrijk! Begin 2018 ging ik lekker, veel aan het werk, maar in april merkte ik dat het te veel werd. Ik nam een stapje terug wat ik heeeel moeilijk vond.

 

Het was enorm eng, maar met de juiste steun en motivatie kom je heel ver! Mijn zoontje werd 2 jaar in mei en jeetje, wat was ik emotioneel! Waaar gaat de tijd naartoe? We zijn in juni op een leuke familievakantie  geweest en ik werd in juli alweer 27 jaar oud! De rustmaanden mei en juni waren nodig, want het werd me echt teveel! We hebben afgelopen maanden ook wat tegenslagen gehad en jeetje wat was het zwaar. Ik ben vooral dankbaar voor mijn gezin, familie en vrienden die ons gesteund hebben. Je leert ook enorm wie echt je mensen zijn when shit gets tough! But hey, any challenge is a lesson & you have to come out stronger!!

PERSONAL

Naast alle familie-uitjes, reisjes ben ik voor het eerst alleen weggeweest. Naar een retreat in Fuerteventura! Ik vond het zo eng, maar ik dacht: Hellen, het mag, het kan en ga ervoor. Ik werd benaderd door de oprichtster en ik dacht: OMG.. Ga ik dit doen? I did it en het was echt heel fijn! Even opladen, rusten en het thuiskomen voelde zo mooi aan. Joshua gillend MAMA!, manlief weer knuffelen en alles vertellen.. Het mag! Ik ben altijd heel streng voor mezelf, maar on a personal level I grew so much. Ik geniet meer van rustmomenten, probeer minder streng voor mezelf te zijn, geef mezelf meer schouderklopjes want hey! I am a mom, partner, daughter, business mom and so much more! Het enige doel wat lastiger ging, was sporten….. I need to level up on this want het is heel belangrijk!

BUSINESS

In 2018 besloot ik mezelf uit te dagen en ging aan het werk als merkstrateeg! Minder events maar meer branding én plannen opstellen voor merken. Ik help merken graag met een strakke plan, want alles gaat met een plan!

Een doel zonder plan is en blijft een idee. Met een gestructureerde plan wordt het een business!

Ik merkte dat ik het leuk vond om plannen op te stellen en kreeg er leuke reacties op! Als moeder merkte ik dat het mij een houvast gaf, dus ik starte met een business mom coaching. Wat houdt dat in, denk je dan? Ik help moeders met hun branding, maar ik stel ook een haalbaarheidsplanning op. Per doel kijk ik hoe een moeder dit kan inplannen in haar drukke planning. Elke maand stuur ik berichten na of het lukt met de beoogde doelen (ik noem mezelf ook een marketingbestie/stalker haha). Ik haal hier veel energie uit, want het is fijn om anderen te helpen met mijn ervaring, kennis en enthousiasme. Naast mijn platform Babymomtalk, beheer ik nu ook Businessmomtalk (voor business moms).

Ik heb mijn doel bereikt: meer dan 50 vrouwen helpen met een strakke merkstrategie. 

Nu komt mijn business hoogtepunt: een business borrel georganiseerd voor 75 vrouwen. Iedereen verklaarde me voor gek.. In zes weken tijd een event organiseren met een lieve peuterpuber, werk, huishouden en ga zo maar door. Ik wilde het zoooo graag. Ik was dankbaar dat veel merken mij vertrouwde en deels wilde sponsoren. Het was een mooie avond, vol connecties, positive vibes en powervrouwen. Hier zie je meer foto’s! 

Dit jaar was voor mij enorm leerzaam en bijzonder. Ik heb veel geleerd, gezien, meegemaakt maar ik probeer er alleen maar sterker uit te komen. Voor volgend jaar staan er veel mooie plannen gepland! Meer borrels, brandingpakketten, reisjes en prachtige gezinsmomenten! Voor nu geniet ik van de laatste dagen van 2018 met een verdiende vakantie vol familytime, relaxing en me-time!

 

Enjoy!!

Liefs Hellen

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *