Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Affirmaties voor kinderen

  Affirmaties voor kinderen
 • Populaire babynamen 2022

  Populaire babynamen 2022
 • Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?

  Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?
 • NIEUW | MOMBOSS shirt!

  NIEUW | MOMBOSS shirt!

2020 I’m ready

2020 I’m ready

Afgelopen jaar was enorm druk, hectisch, maar voor mij een topjaar. I stepped out of my comfortzone & followed my dreams. Lees mee wat ik allemaal heb uitgespookt!

2018 was een bewogen jaar met veel tegenslagen, wel met een mooie borrel geëindigd én dat gaf mij de kracht om mijn passie te volgen. Don’t hold back but to follow my dreams. Josh is afgelopen jaar enorm gegroeid én jeetje wat was de peuterpuberteit een uitdaging haha! Mijn mannetje is inmiddels 3, staat ingeschreven voor school én is zo ontzettend lief. This mom feels highly blessed to be his mom.

In januari begon mijn jaar eigenlijk meteen goed! Ik stond met een vermelding in het blad 100%NL. Een eigen spread over mijn beautyroutine als drukke business mom. Dat vond ik echt tof! De gehele maand zat ik vol met strategiesessies, dit gaf mij enorm veel zelfvertrouwen om door te gaan. Het fijne aan de sessies is, dat het telefonisch is én dat ik ’s avonds met mijn klanten bel. Ik had eindelijk een perfecte combinatie gevonden voor werk en privé.

Februari lanceerde ik mijn brandingpakketten voor ondernemers die een traject met mij willen aangaan, waarbij ik hen drie maanden ondersteun. Het is altijd eng om iets nieuws te lanceren, maar er werd enorm goed op gereageerd.

In maart gaf ik mijn eerste masterclass #Brandlikeaboss voor stichting Powerlady waar ik enorm veel powerladies ontmoette, waaronder Deusa (which is practically my girl now haha!). Ik vind spreken voor een groep ontzettend eng, maar ik dacht: Hellen, je moet dit doen! You got this. Het ging enorm goed én dit jaar ga ik weer aan de slag voor de stichting. So I will tell everyone to step out of their comfortzone.

In april ging ik naar Portugal voor een toffe conferentie voor Moms in Business bij MartinHal. Voor mij als starter enorm inspirerend, want ik zat tussen ondernemers die al jaren bezig zijn én het was zo tof om naar hen te luisteren. I took a lot of notes and got inspired. Ik was uitgenodigd en het was echt heel tof om voor werk op reis te gaan als business mom. Normaliter word ik uitgenodigd vanwege mijn blog, maar dit keer vanwege mijn werk als merkstrateeg. Wereldwijd werden er ondernemers uitgenodigd en ik vond het tof dat ik vanuit Nederland was uitgenodigd.
Hier lees je mijn volledige blog.

In mei werd mijn lieve zoon gewoon drie jaar oud! Can you believe it!!! Echt een mannetje, hij had zijn Paw Patrol taart én hij voelde zich echt een mannetje. Zijn verjaardag was perfect met familie en vrienden. Hij kreeg een toffe bureau van ons én he was hooked. Ik had mijn doel al bereikt om 75 vrouwen te coachen dus een mooie maand!

In juni werd ik door Bilderberg uitgenodigd voor een weekendje weg naar de Veluwe. Ik was er nooit geweest, terwijl het maar een uurtje rijden was. Het leek me ook interessant om in Nederland ‘vakantie’ te vieren, so off we went to the Veluwe. Het was echt heel leuk, aanrader!!
Hier lees je mijn volledig blog over mijn trip!

Juli was vakantie voor mij: no work, just relaxation!! En op 1 juli werd ik 28 jaar oud! Big party time. Ik heb uitgepakt door naar een leuke festival te gaan met mijn meiden, dinner with my family én een leuke family holiday naar Harz. Wij werden door Harz Toerisme benaderd voor een samenwerking én ik dacht: let’s check it out. Ik kende het niet én het is er erg rustig, maaar enorm kindvriendelijk. Josh had de tijd van zijn leven.
Hier lees je mijn verslag over Harz!

In augustus bleef ik lekker vakantie vieren met mijn gezin, veel uitstapjes in Nederland. Verschillende pretparken, naar Rotterdam toe, festivalletje met manlief. Het was echt heerlijk om echt vakantie te vieren en te genieten! Ik had één worktrip en dat was de pressday in Keulen. Dat was op uitnodiging van Thule voor de nieuwe kinderwagen.

oznor

September was het weer back to workworkwork. Ik ging namelijk mijn eerste masterclass organiseren. Jeetje, wat vond ik dat spannend, maar I did it! Het was uitverkocht, toffe vrouwen en een tweede editie staat gepland op 7 maart.
Hier lees je de recap van de masterclass.

In oktober ging deze mama op een mommytrip naar Rome. Ik was er nog nooit geweest en het was prachtig. Een aanrader als je nog nooit bent geweest.

In november was manlief jarig, kreeg ik veel goed nieuws op werk én privegebied. Mijn goals had ik behaald (op een huis kopen na).

December was megadruk (dat doen we niet meer). Ik was voor drie dagen in London voor een press trip. Drie dagen daarna organiseerde ik mijn eindejaarsevent voor Babymomtalk en de week erop mijn eerste business shower. I know.. I’m crazy! De laatste twee weken pakte ik mijn rust en genoot ik van de feestdagen met mijn familie. Het was een mooi jaar en ik ben blij dat ik ten alle tijden mijn passie volg. Ik heb veel grotere doelen, maar ik ben megatrots op mijn groei. Proost op een mooi 2020!

Ik wens jullie een mooi jaar én moge al je wensen/doelen uitkomen!

Liefs, Hellen!
Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *