23 september Mommy Social @Zero20 Foodbar & Cocktails

De kracht ligt in samenwerken, daarom organiseren wij in samenwerking met Mom Entrepreneurs een social voor ondernemende moeders bij Zero20 Amsterdam!

Niks moet, alles mag! – luid onze missie van deze avond. Een avond waar wij als moeders samen komen om te socializen, op deze avond staan wij als vrouwen centraal! En dat mag gevierd worden met heerlijke cocktails en hapjes.

23 september Cocktail & Bites
19.00 – 22.00
Aanmelding verplicht via info@babymomtalk.nl of marisalisse.me@gmail.com
Voor meer informatie, klik hier!

Dit alles gaat plaats vinden in de nieuwste hotspot van Amsterdam “Zero20 Foodbar & Cocktails”. Zero20 biedt u een uniek maar klein menu, waarin zij aandacht besteden aan elk detail ..Hun menu varieert van maaltijden voor degenen die houden van hamburgers en biefstuk, tot de dagdroomers die willen dat hun garnalen geserveerd worden in een PINEAPPLE MET COCONUT Rijst En Macaroni Salade. Daarnaast maken zij de heerlijkste cocktails!!  Er zijn verder geen kosten verbonden aan deze avond. De leden krijgen speciale korting en betalen een bedrag van €7,50 voor de cocktails ( leden die zich hebben aangemeld via de mail) dus wat je drinkt en eet zijn voor eigen rekening.

 

Meer info over deze hotspot vind je op de website en like meteen ook even hun Facebookpagina

Wil jij aanwezig zijn op de Cocktails & Bites night ? Meld je dan aan via marisalisse.me@gmail.com of info@babymomtalk.nl

See you there mommies!

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *