Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Recept Big Mac Taco’s

  Recept Big Mac Taco’s
 • Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

  Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was
 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Dit zijn de meest voorkomende zwangerschapskwaaltjes

  Dit zijn de meest voorkomende zwangerschapskwaaltjes

Babykamer struggles

Babykamer struggles

Als je dan finally weet wat het geslacht van de baby is (of niet), moet er gewerkt worden aan de babykamer. Dan eerst de struggle, welke kamer krijgt de baby in het huis? Wij kozen voor de kamer waar het minst lang de zon hoog op staat, is toch sneu zo’n sauna kamertje anders. Deze kamer is ook stukken groter dan ons eigen slaapkamer, maar dan kan ze deze kamer ook meteen houden als peuter, kleuter, puber kamer.

Ik wist van begin af aan al meteen dat ik hoogglans witte meubels wilde, want dat past mooi met onze grijze laminaat. En dan 1 ballet roze kleur muur, en de rest lekker wit qua muren. Zodat ik het met roze, en gouden/bronzen accessoires kon aankleden. Ik wilde absoluut geen zuurstokken kamer, ze mag dan wel een meisje zijn, maar dat gaat me te ver. Girly maar heel gently princessy & cute. Ik hou echt van lichte ruimtes. Het verruimt de geest en ziet er al snel groter, schoon en rustgevend uit.

Mega geluk dat wij hebben, zijn er ontelbaar vrienden en familie leden die ons allemaal onwijs goed helpen en net nu allemaal over gaan naar een peuterkamer, en hun volledige baby kamer weg doen. Zo konden wij onze complete droom witte hoogglanzend babykamer (ledikant, commode, kledingkast en plankje) krijgen voor maar €75!!! Lucky us right 😉 ?

Tip: als je er echt niet uit komt, kijk dan op Pinterest! Echt te leuke ideeën krijg je daar, wat je tegelijkertijd he-le-maal in de war gaat brengen wat je nou qua style precies wilt, maar trust me, uiteindelijk kom je er uit. Ik kwam door Pinterest onder andere op het idee om een witte klamboe te plaatsen boven haar bedje (moeten we nog boven haar bedje plaatsen), en dan zelf nep bloemen te bevestigen aan de ring van de klamboe. En begin letter van haar naam (A) ook vol met bloemen erbij te hangen aan de muur.

 

 

Dus crea bea dat ik ben (NOT!) naar de Action, nep bloemen (roze en witte tinten) van letterlijk bij elkaar €3, een lijmpistool van €2, en bij de Xenos met 50% korting een klamboe gehaald á €4 gehaald. Ik zeg geslaagd!!!! En met wat hulp van mijn man vind ik het oprecht super leuk geworden.

Voor de letter heb ik een houten grote letter (30 cm hoog) sjabloon besteld op het internet voor €9. Want ik deed een poging zelf de letter te tekenen en uit te knippen, maar dat werd zo lelijk dat je nauwelijks zag welke letter het werkelijk moest zijn. Dus een perfect gemaakte letter via het internet bestellen leek mee een goed idee. En hier precies hetzelfde idee; lijmpistool, nep bloementjes in jouw fav kleuren en plakken/versieren die handel.

De kamer is ECHT nog ‘under construction’  hoor. Nu ben ik nog op zoek naar een leuk en lekker kleed en een leuke lamp (zat te denken aan een kroonluchter van Marktplaats). Voor de rest hier en daar nog wat aanpassingen zoals plankjes, plantjes, kussentjes en versiersels, maar that’s it (ik doe alsof het helemaal niet veel is, maar eigenlijk best nog veel lol).

 

Stuur mij jullie leuke foto’s en tips op van/voor babykamers. Ben altijd heel benieuwd naar wat anderen doen! En wie weet heb ik er ook nog eens wat aan.

Volg:

9 Reacties

 1. Anna
  augustus 10, 2017 / 1:09 pm

  Heuy! Ik vind het echt een heel cute kamertje worden! 💕
  Ik heb wel een tip: als je het niet TE druk wil hebben zal ik geen kroonluchter ophangen, is misschien een beetje Te veel van het gooie! 😊 X

  • Rony Louanne
   augustus 10, 2017 / 7:47 pm

   Ah thankyou!!!!
   Ja, ik dacht aan een kroonluchter dat het zo princessy, classy zou staan. Maar denk er inderdaad nog ff over na hahah.

 2. Robina
  augustus 10, 2017 / 6:04 pm

  Ro!!
  Super leuk, en haar kamer wordt zo mooi!
  Heerlijk zo elke donderdag jou blog lezen💖

  🎀

  • Rony Louanne
   augustus 10, 2017 / 7:48 pm

   ❤️❤️❤️

  • Rony Louanne
   augustus 12, 2017 / 8:28 am

   Thanks girl! Super easy, kan jij ook!

 3. Irene
  augustus 12, 2017 / 10:27 pm

  Super leuk om al je blogs te volgen/lezen.
  Babykamer van mijn lieve kleindochter ” A ” 😉 wordt echt mega leuk 💕💖

  • Rony Louanne
   augustus 13, 2017 / 7:05 pm

   Thanks mammm! 💗

 4. september 26, 2017 / 10:17 pm

  Superleuk zeg! Ik ben in verwachting van ons eerste kind en dat is ook een meisje. En vind het zo leuk om de babykamer in te richten. Leuk idee van die klamboe. Sowieso…echt een leuke blog heb je!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *