Best gelezen artikelen

Mommyhood

 • Waarom wij Josh even thuishouden

  Waarom wij Josh even thuishouden
 • Een nieuwe plek.. en nu?

  Een nieuwe plek.. en nu?
 • Paasrecept | Italiaans gevulde bladerdeeg hapjes

  Paasrecept | Italiaans gevulde bladerdeeg hapjes
 • Zwanger tijdens corona

  Zwanger tijdens corona

BEAUTY MUSTHAVE: Lancôme Teint Idole Ultra Wear

BEAUTY MUSTHAVE: Lancôme Teint Idole Ultra Wear

Zelf draag ik weinig make-up, maar als ik het draag, moet het ook goed zijn! Ik vind het heel belangrijk dat het natuurlijk oogt en fijn aanvoelt. Lancôme heeft een topcollectie met verschillende producten en wij zijn fan! Wil je weten waarom? Lees dan verder!

Paar maanden terug was ik uitgenodigd voor het event van Lancôme. De visagisten gaven de bezoekers een touch-up en iedereen was er fan van. De producten zijn kwalitatief erg goed en betaalbaar. Ik vind kwaliteit erg belangrijk én een natuurlijke look. Het team van Lancôme hielp iedereen erg goed en we kregen ook een blush en meer.

Mommies.. dit is echt dé foundation die je moet hebben. Ik draag normaliter nooit foundation, maar altijd concealer. Ik kreeg de producten binnen en de PR manager gaf al aan dat het echte fijne producten zijn. So I went for it.. Bij het aanbrengen zag ik al dat het goed dekte. Ik was aangenaam verrast hoe natuurlijk de foundation op mijn huid viel. Het blijft ook echt matte want na de bruiloft zag het er nog goed uit, zelfde geld voor ons tripje naar de Veluwe. Ik kreeg ook een blush, mascara en lipgloss voor een natural glam look. De producten zijn kwalitatief goed, blijven lang zitten én ogen natuurlijk. Dat vind ik het belangrijkste! Ik krijg er altijd veel positieve reacties op en soms denken mensen dat ik geen foundation op heb. Dan weet ik dat het goed zit! Ben je al benieuwd geraakt hoe het mij dan stond? Zie hieronder een aantal foto’s:

Mijn vaste visagiste Amoreen zorgt altijd voor een natuurlijke glow! Voor de basis gebruikte zij Lancôme Teint Idole Ultra Wear Nude Moka (momenteel afgeprijsd bij ICI Paris. Het is ook een bestseller (met 40 tinten!)
Blush Subtil van Lancôme: echt een fijne blush en blijft ook goed zitten! Voor mijn lippen een gloss van Primark!

Ik was erg tevreden met mijn look én het bleef goed zitten!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *