Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Affirmaties voor kinderen

  Affirmaties voor kinderen
 • Populaire babynamen 2022

  Populaire babynamen 2022
 • Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?

  Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?
 • NIEUW | MOMBOSS shirt!

  NIEUW | MOMBOSS shirt!

Beauty Musthaves: HEMA foundations voor de donkere huid

Beauty Musthaves: HEMA foundations voor de donkere huid

Hema heeft onlangs een nieuwe lijn uitgebracht voor iedere teint. Verschillende tinten foundations tegen een betaalbare prijs, maar is het geschikt voor de donkere huid? Lees verder om mijn review te lezen:

Het is enorm lastig om de juiste foundation te vinden, vooral voor de donkere huid. Ik vind het belangrijk dat het natuurlijk oogt én een goede dekking. Hema speelt hierop in, door vier nieuwe type foundations te lanceren. Zij zijn verkrijgbaar in verschillende teinten, dus ik vond het enorm leuk om hun nieuwe lijn te reviewen.

Vier nieuwe type foundations in verschillende teinten, jouw teint moet er haast wel tussen zitten! De vier type foundations die geïntroduceerd zijn de Skin protecting illuminating foundation, de Matt skin foundation, de Natural skin foundation en de Full coverage foundation.

Ik ben al gek op de lipproducten van Hema en laat me niet beginnen over de wenkbrauwpotlood, dus hoe fijn zou het zijn, als ik een perfecte foundation erbij heb. Ik ga aan jullie drie type foundations laten zien die ik van de Hema heb mogen ontvangen.

Skin protecting illuminating foundation Dark €7,50

De verpakking ziet er goed uit en toen ik het dopje eraf haalde, zag ik een pompflacon. Dat vind ik echt prettig, want dat gaat lekker op mijn foundation borstel en hoppa lekker blenden! De foundation heeft een fijne structuur en blend gemakkelijk op mijn huid. Ik vind het vooral prettig dat het natuurlijk oogt én een fijne dekking heeft. Het is een prima foundation, vooral voor de prijs. Je hebt niet heel veel nodig voor een look én blijft lang zitten. Op mijn afbeeldingen vind je een swatch van de foundation.

Matt Skin Foundation €5,00

De kleur Dark 01 sluit goed aan bij mijn teint. Ik vind de structuur vooral fijn én dat de finish ook mat is. Het oogt natuurlijk (dat vind ik enorm belangrijk). Het was perfect geweest als het ook een pompflacon was ipv een tube, maar verder vind ik het prima! Deze foundation is btw in maar liefst 10 verschillende teinten verkrijgbaar.

Full Coverage Foundation €6,50

Dit is een 3-in-1 formule van primer, foundation en poeder voor een egaal resultaalt. Normaliter gebruik ik vaak liquid foundations, dus was wel benieuwd naar dit product. Het is een prima product met een goede dekking. Ik ben meer van de foundations, want dit dekt prima voor mij.

 

De nieuwe producten van Hema vind ik een musthave! Het zijn betaalbare producten met een goed, natuurlijk resultaat. Ik vind de beautyproducten altijd prettig van Hema, zoveel mooie lipstick teinten én nu ook voor de foundations. Ik zou goed swatchen in de winkel én vind jouw perfecte teint!

Hier heb ik de foundation ook op, love the natural glow! Kijk voor meer informatie op de website! 

 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *