Best gelezen artikelen

Mommyhood

 • WIN 2x Inspiration Action Planner

  WIN 2x Inspiration Action Planner
 • En door!

  En door!
 • Mama, je doet het goed!

  Mama, je doet het goed!
 • Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?

  Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?

Brand like a #boss retreat Fuerteventura

Brand like a #boss retreat Fuerteventura

Wil je een eigen onderneming starten? Of heb je al een eigen onderneming maar ben je jouw focus kwijt? En hoe bereik je nou je klanten? Welke strategie past erbij? Wil jij meer richting geven aan jouw visie, missie en doel? Dat kan jij leren tijdens een geheel verzorgde retreat in zonnig Fuerteventura!

Van zondag 9 februari tot woensdag 12 februari 2020 bieden we samen met branding coach / merkstrateeg Hellen Tecle een brandingretreat aan hoe jij kan branden like a #boss. Elke deelnemer ontvangt voorafgaand een vragenlijst zodat we tijdens je strategiesessie doelgericht sparren over jouw branding!

INHOUD VAN DE TRAINING

Maandag: Masterclass Branding | How to brand like a #boss

Tijdens de masterclass gaan we terug naar het begin. Wat wil je opzetten of welke focus wil jij met je merk? Dat doen we met Personal Branding: wie ben jij en waar sta je voor als merk? Wat wil je als merk bereiken en wie is jouw doelgroep?? Zodra je dit weet, kun je jouw doelen concreet maken.

Mini pauze (15 min)

In het tweede gedeelte gaan we in op het externe analyse: doelgroep analyseren. Het is belangrijk dat je weet waar je voor staat, maar nog belangrijker is: hoe bereik je jouw doelgroep? Hoe communiceer je naar jouw klant? Wat voor strategie stel je op? Als opdracht maak je een branding board met jouw goals voor het aankomend kwartaal/jaar!

Aan het eind van de masterclass ontvang je een handige checklist én materiaal om aan de slag te gaan met jouw doelenplan.

Dinsdag: een persoonlijke strategiesessie

Met jouw vragenlijst en branding board gaan wij individueel sparren over jouw branding. Hoe kan je dit toepassen op jouw huidige branding én hoe gaan we dit implementeren voor de gewenste branding. Na afloop ontvang je per e-mail een branding checklist zodat je meteen aan de slag kunt!

 En net als bij de reguliere Petite Retreats is er volop ruimte om te ontspannen en de genieten. Dit is allemaal inbegrepen:

 • Drie nachten in een fijne villa met zwembad en zeezicht
 • Gezonde, verse lunches en door onze kok bereidde diners op basis van lokale en biologische ingrediënten
 • Luxe ontbijtjes in de zon
 • Drankjes (zoals smoothies, koffie/thee, wijn etc) en tussendoortjes (de hele dag door!)
 • Twee yogasessies in de buitenlucht onder begeleiding van yogadocente Sara (voor wie wil, uitslapen mag ook)
 • Een ontspannende massage aan huis door professionele masseur
 • Proeverij van lokale wijnen
 • Laagdrempelige oefeningen voor extra ontspanning en inspiratie (optioneel)
 • Een ontspannende wandeling langs de kust naar het vissersdorp Las Salinas.

INVESTERING

Durf jij de sprong te wagen? Omdat Hellen en Petite Retreat voor het eerst samenwerken, bieden we de retreat aan met een EENMALIGE fikse korting. Deelname aan de Branding Petite Retreat bedraagt slechts 599,- exclusief BTW. Dat is een buitenkansje, want de gemiddelde business retreat is zeker twee keer zo duur. Bij volgende Branding Retreats zal de investering dan ook hoger zijn. Het is een investering in je bedrijf én in jezelf. Waarbij je ook nog eens gebruind, ontspannen en met nieuwe inspiratie naar huis gaat.

Het ticket naar Fuerteventura boek je zelf. Easyjet biedt op dit moment nog tickets voor 99,- euro retour aan op de data van de branding retreat. Snel boeken dus! Wij verzorgen de transfer vanaf het vliegveld naar de Petite Retreat villa.

Dit was ik vorig jaar tijdens een Petite Retreat. I’m ready to show you how to brand like a #boss.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *