Business mom | Branding

Je bent moeder, maar hebt de droom om je eigen onderneming te beginnen. Je twijfelt om te starten, omdat je bang bent dat het niet te combineren is met het moederschap. Hoe ga je dit allemaal uitvoeren? Zal ik je wat vertellen? I completely understand. Maar het is écht mogelijk! Je onderneming valt en staat natuurlijk wel met een goede planning, een duidelijk marketingplan en het vinden van de juiste balans. En hoe fijn is het dat dat er eindelijk iemand is die jou daarbij kan helpen!

Wat je nodig hebt is een duidelijk marketingplan zodat je jouw klanten kunt bereiken waar en hoe jij dat wilt. Ik help je met het creëren van structuur en stel realistische doelen die afgestemd zijn op jouw persoonlijke situatie. Ook krijg je een stappenplan. Dit geeft je een helder inzicht zodat je zelf aan de slag kunt gaan.Ieders leven is anders en dat van ons als moeder is al druk genoeg!

Ben je klaar om samen met mij jouw business een boost te geven? Mail dan naar info@babymomtalk.nl voor meer informatie over onze brandingpakketten. Afhankelijk van uw vraag stellen wij een aangepast pakket op.

Wat zeggen anderen over mij?

De strategiesessie was heel uitgebreid. Alles kwam aan bod. De checklist die je na de sessie ontvangt is erg waardevol. Deze kun je bij je houden als een soort van “gids” tijdens de ontwikkeling van je bedrijf! Wat fijn is is dat je tips krijgt voor de korte termijn en voor de lange termijn. Ze zijn dus direct inzetbaar in de praktijk en ik kon er direct mee aan de slag. De tips voor de langere termijn geven je een duidelijke richting waar je vervolgens op je eigen manier naartoe kan werken. Hellen denkt echt mee, ze bewaart het overzicht en geeft bruikbare tips. Daarnaast is ze echt opbouwend waardoor je een mega boost krijgt!
Sharon Dagliesh – Echt Sharon Weddingplanner

Het was een relaxed gesprek vond waarbij voor mij ook veel ruimte was om te vertellen. Om daarna alle doelen/plannen in een overzicht te krijgen was erg fijn. Vooral je tips met betrekking tot tijd inplannen heb ik meegenomen!
Sabrina Nijs – Mae Dynamic

Ik vind het fijn dat Hellen praktische tips geeft die je meteen kan uitvoeren. Zo een checklist met tips kun je om de zoveel tijd herbruiken, om te checken of je nog steeds op de goede weg zit. Het werkt enorm motiverend!

Naomi Rustenberg – Ellen Mae familieplanner

 

Wie is Hellen?

Ik ondersteun ondernemers met hun marketing & PR met behulp van een doelgroepgerichte marketingplan.Als Marketing Consultant, beheerder van het eigen platform Babymomtalk en editor bij Styletoday, heb ik al veel merken geholpen met hun branding. Zo krijgen zij meer exposure, meer klanten en een helder gestructureerde contentmarketing.

Ik run al anderhalf jaar een platform voor (aanstaande) moeders en sinds een half jaar een platform voor ondernemende moeders. Ons Facebook-platform heeft inmiddels +13.000 leden en de Babymomtalk-website heeft een bereik van 35.000 bezoekers per maand.