Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Affirmaties voor kinderen

  Affirmaties voor kinderen
 • Populaire babynamen 2022

  Populaire babynamen 2022
 • Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?

  Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?
 • NIEUW | MOMBOSS shirt!

  NIEUW | MOMBOSS shirt!

Business mom spotlight: Shermain | Brows by Shermain

Business mom spotlight: Shermain | Brows by Shermain

Hoe combineer je het moederschap met het ondernemerschap? Lees hier het verhaal van powermom Shermain.

 1. Stel jezelf kort voor:

Hi, mijn naam is Shermain Drenthe, ben 32 jaar oud en woonachtig in Rotterdam. Ik heb een eigen business als brow artist én ben daarnaast een trotse voetbalmama.

 1. Wanneer wist je dat je voor jezelf wilde beginnen?

 Het was enorm uitdagend, maar na een tijdje kwam het moment dat alles op zijn plek viel. Ik was klaar om het ondernemerschap in te duiken én mijn passie te volgen. Zo is het allemaal gestart én ik heb er echt geen spijt van!

 1. Wat waren struikelblokken voor jou?

Ik vond het vooral moeilijk om de juiste balans te vinden. Ik had namelijk een heel ander beroep/vakmanschap gekozen die ik nog onder de knie moest krijgen. Het was even wennen, want ik richtte al mijn aandacht op mijn werk als brow artist, maar ik moest het ondernemerschap nog beheersen. Ik liet dat stukje vallen én legde alle focus op mijn werk als brow artist. Dat kreeg veel meer tijd én aandacht, waardoor ik achter de feiten aanliep. Dat gaat nu stukken beter, dus dat is fijn!

 1. Omschrijf jouw business in vijf woorden

Passion
Precision
Diversity
Creative
Goodvibes

 1. Hoe combineer je het moederschap met jouw business?

Ik kreeg ooit als tip mee om mijn werk en andere zaken rondom de thuis/voetbalschema van mijn zoon te plannen. Dit heb ik toen toegepast en heb mijn werktijden zodanig ingepland dat ik nog steeds moeder en ondernemer kan zijn.

 1. Wat zijn je trotse momenten?

  Ik ben vooral trots op mijn re-branding, een gehele nieuwe look and feel. Tevens ben ik trots op de lancering van mijn website en als klapper op de vuurpijl, mijn interview in het AD.

 2. Wat vind je soms zwaar aan het ondernemerschap?

Het runnen van een business is 24/7…je bent nooit klaar met werken.

8. Wat is jouw ultieme rustmoment?

Series kijken onder het genot van een glaasje wijn en chocolade hmmm..

9. Wat raad jij andere aanstaande business moms aan?

Ik hoor vaak van vrouwen/moeders….dat ze ook graag willen ondernemen maar niet weten wat ze leuk vinden. Ik zou ze adviseren om juist niet alleen te  kijken naar wat ze leuk vinden…maar ook naar welke interesses ze eventueel nog kunnen ontwikkelen. Misschien is er een vakgebied waar ze nog nooit wat mee hebben gehad, maar dat de interesse en discipline er is om het onder de knie te krijgen.

 10. Wat zijn jouw plannen voor 2018?

Brow Diversity op de kaart zetten …the Brow place to be!! Daarnaast wil ik wat meer naar buiten toe treden en meer op events  staan. Wil je meer weten over over Shermain, bekijk dan haar:

Instagram: Brows by Shermain

Website: www.browdiversity.com

 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *