Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Recept Big Mac Taco’s

  Recept Big Mac Taco’s
 • Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

  Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was
 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Dit zijn de meest voorkomende zwangerschapskwaaltjes

  Dit zijn de meest voorkomende zwangerschapskwaaltjes

BUSINESS | Online course Boost your brand

BUSINESS | Online course Boost your brand

Op maandag 15 maart staat een nieuwe Instagramcursus Boost your brand gepland. Een vijfdaagse cursus met verschillende opdrachten, informatieve video’s, Q&A en een werkboek. 250 deelnemers gingen je voor!

Wat krijg je tijdens de cursus?

Een dagelijkse boost en opdrachten om je brand kritisch te bekijken. We gaan bijvoorbeeld een branding board maken, werken aan goalsetting én je ontvangt tussendoor tips van mij hoe je dit handig kan toepassen. Na afloop heb jij duidelijk inzicht in je eigen brand en de tools om jouw brand weer een boost te geven. Na afloop ontvang je ook een gratis checklist waarmee je maandelijks aan de slag kan.

Hoe gaat het in z’n werk?

Na aanmelding krijg je toegang tot een besloten groep. Na jouw bestelling ontvang je alvast je werkboek en kan je de opdrachten rustig doornemen. Maandag 15 maart start de cursus. Je kan de opdrachten uitvoeren wanneer jij tijd hebt, de video’s bekijken en rustig werken aan je huidige branding. Alle opdrachten kan je in de week van 15 maart rustig uitvoeren in je eigen tijd. Het enige waar je klaar voor moet zitten, is de live Q&A op vrijdag 19 maart om 21.00. Dan beantwoord ik jullie vragen live. Je blijft tot 19 maart lid van de groep, zodat je video’s nog kan bekijken

Voor wie is deze cursus?

De cursus is voor (startende) ondernemers die al bezig zijn met hun branding, maar dit een boost willen geven. Merk jij dat je het lastig vind om zichtbaar te zijn op social media of vind je het lastig om strakke doelen te stellen? Of heb je geen inspiratie voor je content? Dit is een cursus voor ondernemers die al bezig zijn met hun branding, maar vijf dagen aan de slag willen om hun brand story beter te vertalen naar de beoogde doelgroep.

Waar kan ik me aanmelden?

Dat kan via onze webshop! Bemachtig je ticket hier én dan zie ik jou op 15 maart.

Wie is Hellen?

Founder Hellen TecleAbout Hellen

Als oprichter van een grote community heb ik enorm veel geleerd over gestructureerd werken. Met mijn ervaring in de marketing, als blogger, ondernemende moeder weet ik nu hoe je gestructureerd aan de slag kan gaan met jouw branding. Het vergroten van je bereik, creëren van mooie samenwerkingen én uiteindelijk een interactieve binding met jouw beoogde doelgroep. Hoe tof is het om van jouw passie jouw business te maken? Lees verder over mij, mijn strategiesessies én pakketten.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *