Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Recept Big Mac Taco’s

  Recept Big Mac Taco’s
 • Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

  Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was
 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Dit zijn de meest voorkomende zwangerschapskwaaltjes

  Dit zijn de meest voorkomende zwangerschapskwaaltjes

Business shower Marketingcheerleader

Business shower Marketingcheerleader

Ik vind het belangrijk om je mijlpalen te vieren én jezelf als ondernemer in het zonnetje te zetten. Daarom organiseerde ik afgelopen weekend mijn tweede business shower.

Een business shower is een business versie van een babyshower. Het is belangrijk om ook jouw verhaal te delen én te vieren. Elke entrepeneur vertelt kort over haar business én krijgt de mogelijkheid om haar brand te pitchen. Na de pitches gaan we gezellig lunchen en gezellig met elkaar netwerken. Daarnaast zijn er verschillende winacties voor de vrouwen én dit allemaal onder het genot van een heerlijke high tea én uiteraard sluiten we af met een prosecco cause we’re celebrating!

OVER DE BUSINESS SHOWERIk vind het belangrijk om je mijlpalen te vieren én jezelf als ondernemer in het zonnetje te zetten. Daarom organiseerde ik afgelopen weekend mijn tweede business shower.

Een business shower is een business versie van een babyshower. Het is belangrijk om ook jouw verhaal te delen én te vieren. Elke entrepeneur vertelt kort over haar business én krijgt de mogelijkheid om haar brand te pitchen. Na de pitches gaan we gezellig lunchen en gezellig met elkaar netwerken. Daarnaast zijn er verschillende winacties voor de vrouwen én dit allemaal onder het genot van een heerlijke high tea én uiteraard sluiten we af met een prosecco cause we’re celebrating!

OVER DE BUSINESS SHOWER

Op 19 september was het dan zover! Onze tweede business shower bij de Beren Woerden. Tijdens de business shower stond het vieren van je mijlpalen & netwerken met like-minded females centraal. Dit is geslaagd! Bij binnenkomst moest iedereen zijn functie-omschrijving opschrijven en dit bewaarden wij in een bakje. Tijdens het voorstelronde pakte iemand een kaartje en mocht raden bij wie het hoorde. Dit was een leuke start van de business shower. Onder het genot van een heerlijke high tea leerde we elkaar beter kennen. Tijdens de high tea kreeg elke deelnemer een giftbag met leuke items, cause I love to gift people during my events!

Na de high tea kon elke ondernemer een headshot laten maken door Monica (een mompreneur). Daarnaast kregen alle deelnemers een notitieboekje waarin ze hun goals konden opschrijven. Mijn opdracht: stel een reminder in over drie maanden om je goals te bekijken. Wat heb je wel behaald of wat niet? Waar liep je tegenaan?

Na het opschrijven van de goals sloten we de middag af met een prosecco-moment, cheers to more life & success! De deelnemers vertrokken met een business boost, giftbag, nieuwe connecties én een volle maag.

About Hellen

Ik ondersteun ondernemers met hun marketing & PR met behulp van een doelgroepgericht marketingplan. Als Marketing Consultant, beheerder  van het eigen platform Babymomtalk en editor bij Styletoday, heb ik al veel merken geholpen met hun branding. Zo krijgen zij meer exposure, inzicht en een helder gestructureerd marketingplan

Founder Hellen Tecle

PARTNERS BUSINESS SHOWER

We hebben dit uiteraard niet alleen gedaan. maar met geweldige partners. Allerlei ondernemende vrouwen met mooie ondernemingen én dit maakte de business shower echt af. Hieronder vind je een lijstje van de ondernemers!

Blush Colours Decor Events

Bij een babyshower zie je altijd mooie tafels en dat wilden wij ook. Dit heeft Claudine van Blush Colours Decor Events voor ons verzorgd. De mooie tablesetting met goude borden, kaarsen, kaarsenhouders, standaarden. You name it, she got it! Zij zorgde voor de spullen en wij hebben het als team klaargelegd. Naast de tablestyling heeft ze ook voor een champagnewall gezorgd (hoe cool?!). Dit vond ik zo leuk, want tijdens elke shower hebben we een proostmoment! Meer weten? Volg haar via Blush Colours Decor Events.

La Dent Sucree

Ik zeg altijd: A party without cake is just a meeting. Daarom wilde wij een mooie taart om dit event met elkaar te vieren. Zo kwamen wij in contact met Erseline van La Dent Sucree. Zij staat bekend om haar prachtige taarten met unieke touches. We waren daarom ook erg blij toen zij besloot om een mooie taart voor ons te maken. Ik kan er veel over vertellen, but just look at this beauty. Wil je een mooie taart voor jouw event, babyshower of bruiloft? Neem dan zeker contact op met haar want dit is echt een eyecatcher. Meer weten? Volg haar via: La Dent Sucree

Cupcakes by Maris

Naast cakes waren er ook heerlijke cupcakes voor de deelnemers. Met Maris heb ik eerder gewerkt en zij zorgt altijd voor heerlijke cupcakes. Dit kan met/zonder cupcakes, I just love it. Zie hieronder de mooie cupcakes die jij ook kan bestellen voor jouw event, babyshower, kraamfeest of bruiloft. Meer wete? Volg haar via: Marisbats

Harmony’s Flowers

Harmony’s Flowers staat bekend om de prachtige bloemenboxen en centerpieces die zij verzorgen. Ze zijn gevestigd in Amsterdam, maar werken landelijk. Ik was enorm blij met de centerpieces, dit maakte alles zo mooi af! Zij maken de centerpieces/bloemenboxen op maat dus wil jij dit ook? Dan zou ik contact opnemen met deze bossbabe voor deze eyecatcher. Dat kan via: Harmonysflowers.

Photobooth GLMR Photobooth

Tijdens het event was een fotograaf aanwezig en zij maakte mooie headshots van de deelnemers. Daarbij maakte ze mooie sfeerfoto’s, maar ik wilde meer. Een photobooth! En niet zomaar één, maar een Sassy booth. De booth was een perfecte aanvulling tijdens de shower. De deelnemers konden leuke foto’s maken, maar ook leuke Boomerangs en GIF’jes, dus je kan je voorstellen dat die goed bezocht werd. Janesta Paal (oprichtster GLMR Photobooth) was ook aanwezig, maar de booth is zo handig, dat ze er niet bij hoefde staan. Ze genoot gezellig mee van de shower en de booth doet alles. Je ontvangt je foto per direct in je mail. Ik vond het geweldig en ik zeg altijd: je kan niet genoeg foto’s hebben.

LatischMore’s Bakery

Tijdens het event hadden we een mooie sweettable met de heerlijke cake pops, strawberries covered in chocolate én glitter bottles van LatischMore’s Bakery. This young bossbabe made this delicious sweets voor onze business business shower. Je kan bij haar terecht voor taarten, cupcakes, cakepops en veel meer. Ze is gevestigd in Amsterdam en ik raad het zeker aan! Ik geniet elke keer van haar heerlijke baksels. Wil je meer weten? Bekijk dan haar pagina!

SFEERIMPRESSIE BUSINESS SHOWER by Monica Rachell

De foto’s zijn gemaakt door Monica Rachell! Wij zijn enorm blij met de foto’s.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *