Best gelezen artikelen

Mommyhood

 • Waarom wij Josh even thuishouden

  Waarom wij Josh even thuishouden
 • Een nieuwe plek.. en nu?

  Een nieuwe plek.. en nu?
 • Paasrecept | Italiaans gevulde bladerdeeg hapjes

  Paasrecept | Italiaans gevulde bladerdeeg hapjes
 • Zwanger tijdens corona

  Zwanger tijdens corona

De beste series/films op Netflix voor moeders!

De beste series/films op Netflix voor moeders!

Na een dagje met de kids is het soms heeeerlijk om heerlijk te Netflixen! Wij zetten hieronder de nieuwste én leukste series/films op een rijtje over én voor moeders!

Ik geef regelmatig binnen ons platform dat me-time belangrijk is. Dit kan van alles zijn, maar Netflix is ook een goed alternatief. Onderstaande films/series zijn echt heerlijke binge-watchseries for moms!

 1. Jane the Virgin
  Ik vind dit echt een geweldige serie with a lot of drama, maar vooral erg grappig. Zwanger zonder seks te hebben? Het overkomt Jane the Virgin. Jane woont met haar moeder én oma, en besluit dat ze maagd blijft tot het huwelijk. Dan gaat er iets mis tijdens een controle en wordt ze perongeluk geinsemineerd met een zaad van een stel dat graag een kind wilde. Hier begint het verhaal..
  Er staan inmiddels 4 seizoenen online.
 2. Otherhood
  De komische film Otherhood volgt drie moeder die een road trip ondernemen. Op Moedesdag voelen de drie moeders zich in de steek gelaten door hun jongvolwassen kinderen. Ze besluiten gezamenlijk naar New York te reizen om onaankondigd een bezoekje te brengen aan hun inmiddels volwassen zonen.
 3. Workin moms
  Tijdens deze serie gaan vier moeders weer aan de slag na hun zwangerschapsverlof. En tegelijkertijd weer hun rollen vervullen aan hun baas, liefde en het leven in Toronto.
 4. The Letdown
  Ik was nog niet bekend met The Letdown, maar nu zeker wel. In deze Australische serie volgen we Audrey, moeder van een newborn baby. Ze is vastbesloten om zich niet te laten definiëren door het moederschap, maar dit loopt in het praktijk toch anders. Ze vindt in haar eigen omgeving geen steun, maar wel bij een praatgroep voor jonge moeders. Tijdens de serie is het voor moeder een en al herkenbaarheid! Zeker een aanrader voor alle moms!
 5. Modern Family
  MY FAV! Ik geniet zo erg van deze serie. Modern Family volgt de families van Jay Pritchett , zijn dochter Claire Dunphy en zijn zoon Mitchell Pritchett . Claire is een echte huisvrouw met een groot gezin, Jay is getrouwd met een jongere, sexy vrouw en zij heeft een zoon in de pubertijd en Mitchell en zijn vriend hebben een Vietnamese baby geadopteerd.

Dit is momenteel onze top 5 series op het moment! Ken jij nog leuke series, laat het ons weten.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *