De volgende bloggers / BN’ers zijn zwanger!

De volgende bloggers / BN’ers zijn zwanger!

It’s baby-season! Wij volgen veel leuke bloggers en vloggers en dit jaar lezen we het overal: ze zijn zwanger! Hoe leuk! Krijgen ze een zoontje of dochtertje? Hoeveel weken zijn ze zwanger? Wij zetten alles voor je op een rijtje:

Sharon Doorson

Zangeres Sharon is in verwachting van haar eerste kindje! Ze is bekend van Popstars, was onderdeel van meidengroep Raffish met Eva Simons. Nu zingt ze als solo-artiest. Ze is ontzettend blij met haar zwangerschap en wij ook!!

Topraky

Topraky is bekend via haar rol als Nuran uit Goede Tijden, Slechte Tijden. Zij deelde haar grote nieuws via Instagram! Wij zijn enorm blij voor haar en zullen haar blijven volgen!

Roxeanne Hazes 

Roxeanne (dochter van Andre Hazes) is zwanger! Ze is er ontzettend blij mee, dat ze weer zwanger is. Vorig jaar heeft zij helaas een miskraam gehad en is dan ook ontzettend blij dat ze weer zwanger is! Krijgt ze een jongetje of een meisje? Wij zijn ontzettend blij voor Roxeanne!

Liza Sips

Liza Sips is zwanger van haar tweede kindje! Dit vertelde ze emotioneel in haar vlog, wij zijn enorm blij voor Liza!

Monica Geuze

Monica Geuze maakte op Instagram bekend dat ze zwanger is van haar vriend Lars! Ze straalt want dit wordt haar eerste kindje!

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *