Best gelezen artikelen

Mommyhood

 • Opening babyrestaurant in Rotterdam

  Opening babyrestaurant in Rotterdam
 • MOMSTORY | Hoe kan je zover gaan?

  MOMSTORY | Hoe kan je zover gaan?
 • Lieverd, ik zie je en ik waardeer je!

  Lieverd, ik zie je en ik waardeer je!
 • MOMSTORY |   Van je familie moet je het hebben

  MOMSTORY |   Van je familie moet je het hebben

Een Instagram-account voor je kinderen? Dit zeggen onze leden erover!

Een Instagram-account voor je kinderen? Dit zeggen onze leden erover!

Een Instagram-account voor je kinderen? Iedereen mag natuurlijk voor zijn kind beslissen, maar de topic blijft interessant! Lees verder voor de reacties en resultaten van onze leden!

Instagram is tegenwoordig niet meer weg te denken! Een handige app waarbij je online foto’s kan delen van jezelf, gezin en noem het maar op. Nu zie je het steeds vaker: accounts voor baby’s en kinderen. Veel bekendheden maken vrijwel direct na de bevalling een account aan voor hun baby, waar zij verschillende foto’s delen. Ik vind het zelf ontzettend leuk en lief om foto’s van andere kinderen én gezinnen te zien, maar gaat een aparte account niet te ver?

Mini-onderzoek Babymomtalk 

We hadden een poll op onze Instagram-account en ook in ons platform en hieruit bleek 79% het te ver vind gaan én 21% het heel leuk vond. 1097 moeders hebben gereageerd op onze poll. We vroegen ook of ze dit kunnen onderbouwen en dit waren een aantal reacties van de tegenstanders:

Ik zou het zelf niet doen omdat ik het onnodig vind. Maar ik vind het wel leuk om andere kindjes te volgen.

Vind het onnodig én het is vaak voor commerciële doeleinden, dat doe je je kindje toch niet aan

Ik vind het niks, iedereen kan van alles met je foto doen..

En een aantal reacties van de voorstanders:

Moet gewoon kunnen! Een pagina met leuke foto’s die jij als ouder beheert én als je kind modellenwerk wil doen, heb je meteen een duidelijk overzicht!

Ik vind het juist handig. Mijn dochtertje is brand rep voor een aantal merken en zo kan ik al haar werk delen!

Iedereen moet uiteraard doen wat hij/zij wil want het is en blijft jouw keuze! Ik vind het zelf onnodig, maar zelf post ik geen foto’s van mijn zoontje. Het is goed als je erover nadenkt en achteraf

Lees mijn eerdere blog over het delen van foto’s

 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *