Eva Jinek (39) is zwanger van haar eerste kindje!

Presentatrice Eva Jinek is in verwachting van haar eerste kindje. Dat maakte zij gister bekend via Instagram.

“Stiekem al die tijd aan duopresentatie gedaan… #jinekbaby”, schreef de presentatrice.

Eva Jinek heeft bijna twee jaar een relatie met producer Dexter van der Voorn die ze leerde kennen tijdens de opnamen van haar documentaires in de VS.

De journalist-presentatrice vertelde twee jaar geleden nog niet aan kinderen te denken. ,,Zelfs als we nu heel stil zijn, hoor je geen eierstok rammelen”, vertelde ze in een interview met Viva. Op dat moment had ze geen relatie. Wel benadrukte ze kinderen in de toekomst zeker niet uit te sluiten. ,,In alle relaties is het ter sprake gekomen, mijn partners wilden kinderen en ik ook.”

Talkshow

Jinek stopte recent tijdelijk met haar talkshow om het stokje weer over te dragen aan haar collega Jeroen Pauw. Een week geleden liet ze op sociale media weten in juni dit jaar weer te gaan presenteren. Dat zou, uitgaande van het mogelijke feit dat ze momenteel drie maanden in verwachting is, betekenen dat ze in de zomer met een zwangerschapsbuikje op tv verschijnt. Wat precies de gevolgen zijn voor het presenteren van het late nightprogramma, is volgens een woordvoerster van KRO-NCRV nog onbekend.

Bron: AD
Beeld: ANP

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *