Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Affirmaties voor kinderen

  Affirmaties voor kinderen
 • Populaire babynamen 2022

  Populaire babynamen 2022
 • Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?

  Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?
 • NIEUW | MOMBOSS shirt!

  NIEUW | MOMBOSS shirt!

Gastblog Rony: 40 + WEKEN ?!

Gastblog Rony: 40 + WEKEN ?!
TODAY IS THE DAY. Ik ben officieel op mijn uitgerekende dag. 12-12-2017, prachtige datum, dus mevrouw je mag zeg maar best wel bij mama & papa komen nu.  Ik heb nu al 2 weken van die lichte voor weeën .. die zoals iedereen weet echt nog wel even kunnen blijven komen en gaan. Met de nadruk op GAAN. Ook zo nu en dan een bloed verliesje hier en daar. Maar toch zet het allemaal nog niet door.

Geloof me, ik heb inmiddels alles al geprobeerd. Ananas eten, wandelen, pittig eten en ga zo maar door. Maar het feit is, de baby komt wanneer de er ready voor is. En met deze sneeuw plak voor de deur zou ik ook écht iets hebben van, “mam je zoekt het uit, ik zit hier heerlijk”. Ik heb nog 2 dingen die ik ga proberen. Vandaag heb ik een afspraak bij de verloskundige en ze gaan me strippen (week maken van je baarmoeder mond) én ik ga Castor olie, ook wel bekend als wonder olie, nemen. 1 thee lepel zou voldoende moeten zijn .. vervolgens ga je ziek aan de schijterij, en door de krampen van je darmen zou je baarmoeder ook meteen mee doen. En dus zo de weeën op gang brengen .. nu moet ik het wel zo plannen dat ik niet het hele ziekenhuis bed vol schijt .. zou wat zijn! Is echt weer zoiets wat ik echt echt echt niet wil, poepen tijdens je bevalling. En ja ja, ik hoor dan iedereen zijn stem weer in mijn oor “Roon, op dat moment boeit echt niks je”. NOU EN, NU WEL OKÉ?!

Ook scheer ik me bijna dagelijks daar benee in een lenige pose waar je u tegen zegt.. ik wil gewoon full on smooth die bevalling in. Call me crazy, I call it “ijdel”.

Anyways, morgen (13-12-2017) ben ik ook nog eens jarig. Ik zou het dus ook gruwelijk leuk vinden als ze voor mijn verjaardag komt. HET leukste cadeautje ever!!! Ik ben er totally ready voor, en mijn omgeving ook.

Over mijn omgeving gesproken, man o man. Echt we houden van jullie, truly .. ALLE liefde waardeer ik enorm. Maar jullie vinden het bijna meer spannend dan ik. Hoe ik dat merk? Nou ehm, lets see; ik kom toch wel aan de 100/200 berichtjes per dag (app, facebook, instagram dm’s) .. allemaal met steun betuiging, of met de vraag of de prinses er al is?????????

NEEEEEEEEEEEE ze is er nòg niet. Er is niets meer frustrerend dan dat .. nogmaals I LOVE YOU ALL!!! En vind het zo onwijs lief. Maar ik kan haar er niet eigenhandig eruit trekken, jammer genoeg. En zodra ze geboren is post ik uiteraard iets daar over. Heb geduld, met ons samen, aub. Dank u, amen.

So, wish me luck these couple of days. Max nog een weekje wachten want met 41 weken mag ze gehaald worden, wat ik dan ook met beide handen aan pak.

Baby A is on her way ️🏽

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. Robina
  december 12, 2017 / 1:18 pm

  Ik kom niet meer bij!!!
  We kunnen idd niet meer wachten. Maar alles op zijn tijd kleine meid. Geduld is een schone zaak!!! X💖

 2. Jedidja
  december 12, 2017 / 1:46 pm

  I’m so excited! Ben echt benieuwd naar jullie wondertje! Geniet ervan!
  Xxxx❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *