Gastbloggers gezocht!

Gastbloggers gezocht!

Wil je graag aan de slag als gastblogger: eenmalig of wekelijks/maandelijks, dan heb je geluk, want wij zijn op zoek naar gastbloggers! Babymomtalk is een platform voor (aanstaande) moeders waar wij wekelijks topics/blogs delen omtrent het moederschap, musthaves, zwangerschap, beauty, hotspots en nog veel meer. Op onze website delen we persoonlijke mamaverhalen, tips, winacties en blogs over beauty, travel en food. We staan open voor nieuwe ideeën en geven andere moeders graag de optie om hun verhaal te delen in onze community.

Babymomtalk is in een jaar tijd enorm gegroeid. Momenteel hebben we ongeveer 35000/40000 unieke bezoekers per maand en +13000 leden. Wij organiseren ook events voor moeders en stellen regelmatig toffe marketingcampagnes op met bedrijven. Nieuwsgierig? Lees dan vooral verder naar de mogelijkheden. Heb je een ander voorstel; stuur dan een mailtje naar info@babymomtalk.nlzodat we kunnen kijken naar wat er mogelijk is.

Wij zijn op zoek naar bloggers die wekelijks/maandelijks voor ons willen schrijven. Helaas kunnen wij hier nog geen vergoeding voor geven, maar wij ontvangen regelmatig producten én worden uitgenodigd op persevents. Als je aangeeft wat je leuk vind, dan kunnen wij zodra we wat leuks ontvangen, dit doorsturen naar je!

Wat verwachten wij van onze gastbloggers?

  • Een artikel dat een waardevolle bijdrage levert aan Babymomtalk. Denk aan informatieve, inspirerende of grappige blogs over het moederschap en/of zwangerschap.
  • Een artikel moet minimaal 500 woorden (meer is altijd welkom), het liefst met beeldmateriaal maar wij kunnen dit eventueel aanvullen.
  • Je bent moeder, zwanger of werkzaam met kinderen.

Wat bieden wij?

  • Als blogger mag je in het artikel / biografie ook een link naar je eigen blog in verwerken zodat je kan werken aan naamsbekendheid & linkbuilding.
  • Voor structurele gastbloggers de mogelijkheid tot het schrijven van reviews, waarbij je de producten natuurlijk mag houden, recensies van uitstapjes, bioscoopfilms maar ook reizen. Hiervoor geldt geen aanvullende vergoeding.
  • Als structurele gastblogger kan ik je tips geven om je blogs op seo-technisch te verbeteren.
  • Alle artikelen worden gedeeld in onze community.
  • Taal- en spelfouten hoeven in principe geen probleem te zijn. Alle artikelen worden geredigeerd door een derde partij voor publicatie.
  • Je ontvangt korting op onze events!

Heb je interesse, mail ons dan via info@babymomtalk.nl

Liefs Hellen

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *