Best gelezen artikelen

Mommyhood

 • Populaire babynamen 2021

  Populaire babynamen 2021
 • 5 fun facts about me

  5 fun facts about me
 • Zwanger tijdens corona

  Zwanger tijdens corona
 • Staycation Duinrell met de familie

  Staycation Duinrell met de familie

Goodiebag Masterclass Branding

Goodiebag Masterclass Branding

I did it! De masterclass Branding op 21 september was geslaagd! Een interactieve masterclass en de deelnemers vertrokken met een boost! En wat is altijd leuk om te ontvangen na een event? Een GOODIEBAG! Wij hebben samengewerkt met superleuke merken, ben jij benieuwd wat er allemaal in zit? Lees dan verder!

De leden van ons platform willen elkaar graag ontmoeten, ervaringen met elkaar delen en vooral gezellig kletsen. Ik ga regelmatig naar events en de leden zeiden altijd: Zo leuk dat je altijd een goodiebag meekrijgt! Na afloop kreeg elke bezoeker een leuke goodiebag te geven. De leden kregen allerlei leuke items en de volgende merken deden mee aan de goodiebags:

WAT ZAT ER IN DE GOODIEBAGS?

De deelnemers zijn verwend met leuke hebbedingetjes zoals een douchefoam van Kneipp, een lipstick en masker van Leijtens Beauty Insides Platform, pakje thee van YogiTea (ook een natuurlijk product), een beautybag van Ziaja Skincare, travelsize droogshampoo van Batiste, flyer van Purposely Design Your Life, sokken van de Beren en een sleutelhanger van SIS! Daar houden de mama’s wel van!


Het was zo’n succes dat de tweede editie al gepland staat op 7 maart!
Klik hier voor meer informatie.

Liefs Hellen!
Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *