Best gelezen artikelen

Mommyhood

 • 29TH Birthday Bottomless Brunch

  29TH Birthday Bottomless Brunch
 • Waarom wij Josh even thuishouden

  Waarom wij Josh even thuishouden
 • Een nieuwe plek.. en nu?

  Een nieuwe plek.. en nu?
 • Paasrecept | Italiaans gevulde bladerdeeg hapjes

  Paasrecept | Italiaans gevulde bladerdeeg hapjes

Halloween in de Julianatoren

Halloween in de Julianatoren

Zaterdagochtend vroeg stonden de kinderen al bij de deur om te vertrekken, want vandaag was het zover; ons uitje naar Julianatoren.

Na een gezellige autorit arriveerde we rond een uur of elf bij het park in Apeldoorn. De kinderen (8,5 en 1) werden erg enthousiast van de levensechte Dino’s die ons brullend verwelkomden.

Het thema was Halloween en dat was duidelijk te merken, overal in het park lagen pompoenen, hooi en sommige bezoekers waren verkleed. Na een bezoekje aan het spookslot waar ik van links en rechts werd vastgegrepen, omdat het toch wel spannend was, begonnen we aan alle leuke attracties.

Het was heerlijk weer dus de kinderen waren niet weg te slaan bij de bootjes waar je elkaar kunt natspuiten. Het is een park met veel activiteiten voor kleine kinderen.

Adam van 1, kon in veel attracties samen met mama of papa. En dat is wel het leuke van Julianatoren, de allerkleinste worden niet uitgesloten. Ik raad het park dan ook zeker aan voor ouders met kleine kinderen.

Tip; het park zit in een prachtig deel van Apeldoorn, op een aantal minuten afstand zit Landal Rabit Hill. Ik ben daar zelf ook een weekend geweest en als ik wist dat dit zo dicht bij elkaar was dan had ik dit zeker gecombineerd. Leuk voor de kinderen als je er een weekje bent.

Algemene informatie Halloween t/m 28 oktober

Op alle openingsdagen in oktober is het een héél klein beetje griezelig bij Kinderpretpark Julianatoren. Maar vooral heel gezellig! Want als de eerste blaadjes van de bomen vallen is het tijd voor Halloween. Het park is daarom prachtig versierd. Kom verkleed en show je outfit op de Griezelcatwalk en maak kans op te gekke prijzen. Spook mee bij Jul’s Griezelfeest. Maak een tocht door het Griezeldoolhof, gemaakt van stro, waarin echte griezels ronddwalen. Dans de griezelpassen mee met Julia tijdens haar Halloween Dansles. En griezel samen met Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia tijdens de Spookshow ‘De spoken van Griezelstijn’.

Halloween bij Kinderpretpark Julianatoren is bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen. Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op de website. 

Liefs, Semhar!

Beeld: Julianatoren

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *