Hotspot JAZ in the city!

Hotspot JAZ in the city!

Een hotel in Amsterdam met een mooi uitzicht (wij zaten op de 9e verdieping), sauna, heerlijke restaurant én heerlijke wijn: een geweldige hotspot voor elke ouder! Wil je meer weten over deze leuke hotspot, lees dan verder!

Afgelopen weekend verbleven wij in JAZ in the City in Amsterdam. Het zit op loopafstand van metrostation Strandvliet én precies tegenover de Ziggo Dome. Ga je naar een concert of ben je toevallig in Amsterdam, dan kan je bij JAZ zeker terecht!

Het hotel ziet er enorm goed uit en bij de receptie word je hartelijk ontvangen. JAZ heeft 11 verdiepingen en wij zaten op de 9e verdieping. Bij binnenkomst stond een heerlijke fles wijn klaar, dus dat is altijd goed. Een hele mooie kamer met een mooie schilderij!

Een leuk weetje: in elke kamer kan je je muziek luisteren via hun boxen. Je hoeft het alleen te koppelen aan hun Bluetooth en je kan heerlijk bouncen op je favoriete muziek.

Ik kon het natuurlijk niet laten om een foto maken bij dit prachtige schilderij!

   

Eenmaal gesetteld, gingen we beneden om een hapje te eten.. Onderweg naar het restaurant was een leuke pop-up winkel met dit leuke shirt: heeeel toepasselijk voor elke powermom!

Eenmaal aangekomen in het restaurant, draaide een DJ op de achtergrond heerlijke sounds (regelmatig in het weekend), heerste er een gezellige sfeer en wij waren klaar om heerlijk samen wat te gaan eten.

 What should we eat? 

Maar eerst..

En toen waren we gestart met de Rhythms Sharing Platter 

Het was heerlijk! Vier verschillende hapjes van een poke bowl tot een heerlijke garnalenkroket. Ze hebben ook andere starters, maar wij wilden dit wel uitproberen. Als tweede gang had ik de sirloin steak gegeten en Robel een hotdog!

 

Ronde 3:

We zaten enorm vol, maar we hebben het toetje samen gedeeld! Het was echt heerlijk en wij komen zeker terug.

De volgende ochtend konden we van 7.30 – 12.30 terecht voor ontbijt. Dit was enorm uitgebreid van heerlijke wafels, poffertjes tot een eigen eitje die ze voor je maken. Ruime aanbod van heerlijke sapjes, thee en koffie. En wat ik vooral leuk vond, was dat je ook de drankjes to go kon meenemen! Er is binnen enorm veel ruimte om te ontbijten, maar je kan ook buiten op het terras zitten. Wij hadden geluk met heerlijk lenteweer, dus gingen even buiten.

Wij vinden JAZ in the city zeker een hotspot voor elke ouder, stel om langs te gaan. Goede service, mooie/ruime kamers, heerlijk eten én wijn en om het af te ronden, kan je er terecht voor een heerlijk ontbijt.

Liefs, Hellen

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *