Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Affirmaties voor kinderen

  Affirmaties voor kinderen
 • Populaire babynamen 2022

  Populaire babynamen 2022
 • Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?

  Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?
 • NIEUW | MOMBOSS shirt!

  NIEUW | MOMBOSS shirt!

HOTSPOT | Restaurant Three in Rotterdam

HOTSPOT | Restaurant Three in Rotterdam

Rotterdam is mijn stad! Ik woon nu wel in Amsterdam, maar blijf toch wel een Rotterdammer. Afgelopen vijf jaar is het enorm veranderd en zit het vol leuke hotspots! Wij vonden het dan ook ontzettend om de volgende hotspot te bezoeken: Restaurant Three!

Ik zag het op Instagram voorbijkomen én dacht: dit ziet er lekker uit. Ik zag heerlijke sushi gerechten, maar ook heerlijke visgerechten. We gingen er op een vrijdagavond heen en het was lekker druk. Ik hou van een gezellige, intieme sfeer en dat had Three zeker.

Bij binnenkomst word je hartelijk ontvangen en valt de decoratie meteen op. We kregen een heerlijk glas wijn én kregen elke ronde verschillende gerechten.

De variatie aan eten, maar vooral de versheid van de producten sprak mij enorm aan. Alles wordt vers bereid, dat merk je meteen aan de smaak. Ik hou van goed eten (offcourse, everyone does) maar dit was echt heerlijk. Hier geven ze ook echt een eigen touch aan het eten, zo had je bijvoorbeeld spicy sojabonen. Kijk alleen al naar de foto…

Bij de dumplings waren we zo aan het genieten, dat we nog een ronde kregen haha. I love me some good food.

& we can’t leave without dessert..

Waarom raad ik dit aan als hotspot?

Ik ben een kritische eter, maar ik heb echt genoten. Heerlijke, verse gerechten met een eigen touch. Van heerlijke sushi, naar dumplings, heerlijke kipspiesjes, you name it. ?
Ik ging erheen met een vriendin voor een gezellige girlsnight, maar dit is ook geschikt voor een datenight met je partner. Een avond met heerlijk eten, heerlijke wijnen en goede service! Het zit bij Hillegersberg, makkelijk bereikbaar met het ov. Wij gingen met de auto en genoeg parkeergelegenheid in de buurt. Wij gingen ’s avonds eten, maar overdag kan je er heerlijk shoppen én daarna langs het restaurant.

 

Wil je meer weten of meteen reserveren? Bekijk de website van Restaurant Three of volg ze meteen via Instagram. 

 

Liefs Hellen

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *