Best gelezen artikelen

Mommyhood

 • En door!

  En door!
 • Mama, je doet het goed!

  Mama, je doet het goed!
 • Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?

  Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?
 • Het is bewezen: moederschap staat gelijk aan 2,5 fulltime baan

  Het is bewezen: moederschap staat gelijk aan 2,5 fulltime baan

Hotspot: Salou!

Hotspot: Salou!

Tijdens onze vakantie in Pineda gingen wij voor een dagje naar Salou. Je kent het wel: partycity. Is het wat met een peuter?

Vanuit Pineda kan je voor €4-, retour naar Salou met de bus. Je bent er binnen 15 minuten, dus wij dachten: laten we het even uitproberen.

Salou staat bekend om de feesten, alcohol en jongeren. Wij gingen al vroeg richting Salou, we waren er al rond 11.00. Pineda is wat rustiger, maar Salou is overdag prima te doen met een kindje. Bij aankomst merkte je meteen dat het veel drukker was, vol Mac Donalds, KFC, Burger King en andere snackbars, dus meer gericht op de jongere doelgroep.

Je loopt meteen een lange winkelstraat in vol toeristenwinkeltjes met leuke items voor familie/vrienden. Onderweg naar het strand, liepen we een mooie park in met een leuke restaurant. Joshua is gek op het park, dus hij vond het wel geweldig. We deden er een drankje en hij vond het erg leuk!

 

Het strand is in tegenstelling tot Pineda helemaal VOL! Het was wel even wennen want Pineda staat gelijk aan rust én Salou is vol! We lieten Joshua op het strand ook in de buggy, want er zijn veel fietsers, bussen, auto’s, scooters en ga zo maar door. Voor een dagje is het prima, maar ik zou het zeker niet aanraden als vakantie.

 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *