Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Affirmaties voor kinderen

  Affirmaties voor kinderen
 • Populaire babynamen 2022

  Populaire babynamen 2022
 • Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?

  Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?
 • NIEUW | MOMBOSS shirt!

  NIEUW | MOMBOSS shirt!

Huilen tijdens de zwangerschap? Lees hier 5 grappige verhalen

Huilen tijdens de zwangerschap? Lees hier 5 grappige verhalen

Het overkomt enorm veel vrouwen tijdens de zwangerschap. Je bent emotioneel en kan om de gekste situaties huilen. We vroegen het aan de leden in ons platform en dit zijn 5 grappige verhalen.

We deelden vorige week een afbeelding met de vraag: Name the silliest thing you cried over during your pregnancy.

Ik kon echt om alles janken, shows zoals The Voice Kids, Spoorloos, All You Need is Love en ga zo maar door, waren te heftig voor mij. Ik heb de afgelopen jaren de gekste verhalen, maar ook zo veel grappige verhalen want soms heb je geen logische reden dat je aan het huilen bent. Ik was daarom wel benieuwd naar de verhalen van de leden. So here you go!

I cried over McDonalds |Kimberly

Ik wilde graag grote friet van de McDrive met twee frietsauzen. De vader van mijn kinderen wilde niet stoppen . Ik heb heeeel veeel gejankt thuis.

Hij ging vegen | Milou

Ik was zwanger en mijn vriend ging ineens vegen in huis. Op dat moment kon ik het even niet aan én ik moest gewoon janken.

Ik wilde het zelfs uitmaken | Vanity

Mijn vriend pestte een random persoon op Facebook, het was een grapje. Ik moest echt huilen en het was dramatisch. Ik wilde het zelfs uit maken, hoe kon ik met zo een monster gaan haha! P.S Ze zijn nog bij elkaar hoor!

Ijsklontjes zijn life! | Claudia

Ik at tijdens mijn zwangerschap ijsklontjes, I loved it. Mijn vriend kocht het toen voor mij in de winkel, maar had de verkeerde merk gekocht. Alle ijsklontjes samen anders, dus ik was heel erg overstuur. Ik moest huilen, ik was zo boos, dat ik zelfs twijfelde of ik wel verder met hem wilde.

Ik moest nodig plassen.. | Daniella

Ik moest nodig plassen en rende snel naar boven om te plassen. Totdat mijn baby tegen mijn blaas schopte en alles eruitkwam. Ik moest gewoon janken als een klein kind, het werd me te veel.

As you can see, maken we het allemaal mee. Je kan soms heel veel hebben, maar soms niks. Dat je random kan huilen om de gekste situaties.

Beeld: Pixabay


Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *