Ik ben gewoon zo moe..

Ik ben gewoon zo moe..

Ken je het bekende zinnetje: het is een fase? Ik kan het namelijk niet meer aanhoren. Soms ben je gewoon moe, kapot en weet je het gewoon niet.

Ik wilde er eerst niet aan geloven: peuterpuberteit. Ik moest eigenlijk lachen toen ik het voorbij zag komen op andere blogs. Ik dacht: bestaat dat echt? Nou, ik weet nu wel beter. Sinds een paar maanden merkten we dat Joshua steeds actiever werd en dat vonden we juist leuk. Lekker spelen, lachen: good times. Maar sinds een paar weken is het alleen maar NEE, alles moet op zijn eigen manier want oh oh.. anders gaan we het merken. Dan krijg ik een Bold & the Beautiful moment a la Brooke: nephuilen, langzaam op de grond vallen, kortom: een hele show. Ik moet soms echt mijn lach inhouden, want dan denk ik: OMG!!

Ik begon het meteen te vragen in de groep en het was heel herkenbaar voor de leden. Lees: ik was blij dat ik niet de enige was. Ik merk gewoon aan mezelf dat ik soms ZO moe ben en dan is het pas 15.00.. Ik denk dan: Hellen, step your game up | YOU GOT THIS!

The terrible two

Joshua wordt over twee weken twee jaar oud. Ik zal je eerlijk zeggen dat ik deze fase echt zwaar vind. Je wilt niet overkomen als een zeur of een zeikerd, maar terwijl ik dit tik, is het inmiddels  21.55 uur. Zit achter mijn laptop met wallen tot Tokyo, koude kop thee en een messy t-shirt aan vol vlekken van etensresten. Begrijp me niet verkeerd, want ik vind het echt geweldig!

Het is zo bijzonder om je kindje te zien groeien, ontwikkelen en ik geniet er elke dag van. Maar heel soms, ben ik gewoon moe. Ik kan soms gewoon janken van; OMG I AM SO TIRED. Maar het hoort erbij, want als ik zijn kusjes en knuffels krijg, dan vergeet je alles. Als hij je aankijkt vol liefde en zegt Mama en dan een handkusje geef.. Ja, raap me op! Dan vergeet je het allemaal, maar ik moet leven met het volgende:

Hellen, het is maar een fase. This too shall pass.

& in the mean time hebben we wijn, koffie, gembershots, spinazieshots, red bull: other ways to get energy.

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *