Ja dag, ben je het weer vergeten?

Ja dag, ben je het weer vergeten?

 

Tijdens mijn zwangerschap was ik in het begin erg misselijk. Gelukkig hield dit na het eerste trimester op. Ik werd steeds fitter en was snel weer de oude. Ik ging weer werken en kon lekker de hort op. Totdat ik last kreeg van een ander symptoon, ik werd heel vergeetachtig. Het was niet normaal, ik vergat letterlijk alles. Ik had zoals ze zeggen last van zwangerschapsdementie.

 

Ik vond het zo gek klinken: zwangerschapsdementie. Ik dacht WTF!, maar het kwam dus vaker voor bij vrouwen tijdens hun zwangerschap. Ik had het besproken met mijn verloskundige en ze gaf aan dat het inderdaad voorkwam en dat het normaal is. Het was natuurlijk niet zo dat ik ALLES vergat, maar ik merkte dat ik me bepaalde dingen niet kon herinneren. Ik werd soms echt gek van mezelf. Toen ik ongeveer 5 maanden zwanger was, kwam ik thuis na een lunchdate met mijn vrienden. Daarvoor had ik een afspraak bij de verloskundige. Ik kwam thuis en ik besefte dat ik nog even iets moest kopen in de winkel.

 

Waar zijn mijn sleutels?

Ik pakte mijn tas en ik kon mijn sleutels niet vinden. Bij ons kan je de deur niet uit zonder sleutels. Ik heb letterlijk overal gezocht met mijn zwangere buikje (dit gaat niet zo snel als normaal :P). Ik kon het echt nergens vinden. Ik keek op de gekste plekjes, de wasmand, kledingkast, noem het maar op.

Ik werd gek want ik dacht; Nee, ik moet mijn sleutels hebben. Ik belde mijn vriend haha, alsof hij kan weten waar het is vanuit werk. En hij zei het volgende:

Schat, doe maar rustig aan. Ik haal nadat ik van werk kom wel je bestelling op. Je vind het straks zeker wel. Ik zie je zo thuis.

Ik dacht Hmmmm.. WHERE ARE MY KEYS. Ik was daarna in slaap gevallen haha, toen kwam mijn vriend een uur later thuis. Hij groette me normaal en vroeg of ik inmiddels mjn sleutels had gevonden. Ik: nee, helaas niet. Help je even mee zoeken?

Ineens zegt meneer: Ik heb je sleutels gevonden.. Dus ik HEH, hoe kan dat nou?

Wat bleek dus……… mijn sleutels hingen nog
aan de deur .. O M G!! Ik dacht: ja dag Hellen, ben je het weer vergeten.

We kwamen allebei niet meer bij en toen was ik echt voorzichtiger met mijn spullen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *