Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Recept Big Mac Taco’s

  Recept Big Mac Taco’s
 • Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

  Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was
 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Dit zijn de meest voorkomende zwangerschapskwaaltjes

  Dit zijn de meest voorkomende zwangerschapskwaaltjes

Liefdestips van relatiebooster Charis voor Valentijnsdag

Liefdestips van relatiebooster Charis voor Valentijnsdag

Met Valentijnsdag voel je zeker de liefde in de lucht. Deze speciale liefdesdag heeft veel te maken met cadeautjes, bloemen, uit eten gaan, chocoladesnoepjes en noem het maar op. Maar er zijn meer manieren om de liefde die je voor iemand hebt te tonen dan met materiele dingen. Relatie-expert Charis geeft wat handige tips!

Als vrouw én moeder kan ik je vertellen dat het niet altijd makkelijk is om je liefdesleven leuk en liefdevol te houden, ik had moeten leren om mijn liefdesleven ook als prioriteit te zien. Door jaren van ervaring en harde lessen kan ik nu andere vrouwen helpen in hun liefdesleven en vandaag wil ik een aantal leuke tips en to do’s met jullie delen.

Tips om je liefdesleven meer speciaal te laten voelen:

 • Creëer je eigen tradities: jullie hoeven niet te wachten op de speciale momenten zoals Valentijnsdag om de liefde voor elkaar te vieren. Pak uit en vier jullie liefde met consistentie en maak het speciaal, zo hebben jullie altijd iets om naar uit te kijken.
 • Creëer meer ervaringen: soms zijn we zo bezig met wat er allemaal gedaan moet worden dat je het verstrijken van tijd niet opmerkt. Het creëren van momenten die met vreugde, liefde, fun en passie geassocieerd wordt, is van groot belang zodat je steeds meer nieuwe herinneringen en ervaringen samen kunt creëren.
 • Sluit het moment af met een bang: zoals ik bij de vorige tips heb aangegeven, maak je eigen tradities. Sluit de dag bijvoorbeeld af met een bang, I mean the bang, je weet wat ik bedoel, lekker kroelen en intiem in alle liefde en warmte naar elkaar toe. Maak het een onvergetelijk moment!

To do’s to step up your lovelife & make it feel special

 • Deel jullie liefdesverhaal met jullie kinderen (in het kader van je eigen tradities creëren). Dit is een moment om elk jaar weer jullie liefdesverhaal te delen met jullie kinderen, maak een leuke setting van je woonkamer, denk aan een leuke sfeer, hapjes en drinken en vertel het aan je kinds. Maak het leuk, spannend maar blijf real, vertel het samen jij een deel, je partner het andere deel. Zo vertellen jullie een echt liefdesverhaal i.p.v. Disney verhalen en sprookjes.
 • Sticky notes schrijf je lieve berichten, waar je dankbaar voor bent, je bewonderingen en verklaar je liefde naar je partner toe op sticky notes. Plak de notes op de plekken/ruimtes in huis waarvan je weet waar hij dagelijks voorbij loopt. Je kan het zelfs in zijn auto plakken op bijvoorbeeld het stuur Enkele voorbeelden voor plekken in huis: ondergoedla, spiegel, kledingkast, op zijn kussensloop, op zijn laptop of tablet, op zijn jas of schoenen en/of favoriete mok.
 • Je kan ook altijd kiezen om samen iets avontuurlijks te doen zoals skydiving. en iets leuks en avontuurlijk te proberen zoals, samen meedoen aan skydiving. Dit staat namelijk op mijn lijst, maar het is ook leuk om iets out of the box te doen. Wat ik ook leuk en romantisch vind, is de auto inladen met dekens, 2 kleine kussens, wijnglazen, lekkere wijn of voorkeur drinken, opgeladen tablet/laptop met een vooraf gedownloade film, wat lekkers wat je makkelijk kan eten, zoek een leuke (veilige) plek bijvoorbeeld parkeerplaats bij het water of met een mooi uitzicht en samen gezellig op date in de auto. 

Dit waren mijn tips en to do’s als inspiratie. Jij weet als geen ander wat jij en je partner leuk en prettig vinden om te doen. Laat je niet tegenhouden door geldtekort, tijd tekort of geen oppas. Je hoeft niet altijd geld uit te geven om je liefdesleven te onderhouden. Je bezit wat je nodig hebt en je kan gebruiken wat je hebt.

Wees creatief
Durf
Wees bedachtzaam
Ga op avontuur
Wees liefdevol
Wees oprecht
Wees kwetsbaar
Wees aanwezig
Wees communicatief
Wees ondeugendDoe

Over Charis

Ontmoet momboss Charis. Zij helpt vrouwen om hun vrouwelijke essentie te omarmen en meer excitement, verbinding en intimiteit met hun partner te creëren. Zij is 29 jaar samen, waavan bijna 17 jaar getrouwd. Ze heeft 4 prachtige kinderen en een bonusdochter.

Volg haar op Facebook, Instagram of bekijk haar website.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *