Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Affirmaties voor kinderen

  Affirmaties voor kinderen
 • Populaire babynamen 2022

  Populaire babynamen 2022
 • Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?

  Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?
 • NIEUW | MOMBOSS shirt!

  NIEUW | MOMBOSS shirt!

Mamaverhaal: ik ben zwanger na een one-night-stand

Mamaverhaal: ik ben zwanger na een one-night-stand

Marije (26) raakte zwanger na een one night stand. Waarom liet ze het zover gaan? Het is toch anders gelopen dan gewenst..

*anoniem verhaal van een moeder uit ons platform, dit zijn fictieve namen*

Ik ben 26 jaar en ik ben een studente. Momenteel woon ik bij mijn ouders. Ik ben bijna klaar met mijn opleiding, dus ik heb het daar enorm drukjes mee. Ik werk parttime en dat verloopt prima. Met alle drukte had ik weer zin om uit te gaan, lekker genieten en even aan niks denken. Mijn vriendin was jarig, dus dat was een perfecte gelegenheid om er even tussenuit te gaan.

LETS PARTY!

Mijn vriendin was jarig dus we gingen met een groepje uit. Ik ben een tijdje single, dus ik wilde GENIETEN! De avond was enorm gezellig en we hadden al aardig wat drankjes op. Tijdens het dansen leerde ik een leuke jongen kennen. Mijn vriendin kende hem best goed, dus het voelde goed aan. We waren aan het dansen en we hadden echt een leuke tijd samen. Tegen het einde aan was iedereen en wij gingen nog even wat eten. Het was gezellig, dus ik besloot met hem mee naar huis te gaan. Dit doe ik normaal nooit, maar het voelde goed aan. Van het een kwam het ander en we hebben seks gehad. Het voelde goed aan en de volgende dag ging ik weer weg. We hadden nog wat contact, maar we deden verder ons ding.

Ik voelde me niet zo goed.. 

Ik merkte op school dat ik suffer was en ik voelde me misselijk. Het mag niet zo zijn, maar ik deed een test. Zo voelde ik me nooit en ja hoor.. twee streepjes: ik was zwanger.. van een freaking one night stand. Ik raakte echt in paniek!! Ik kan NIET zwanger zijn.. Woon nog thuis, heb geen vriend en werk parttime. Ik weet niet wat ik moet doen!! We hadden een condoom gebruikt, maar misschien was het gescheurd.

Hoe vertel ik het aan hem?

Ik belde hem op om af te spreken. Ik ging bij hem langs en ik vertelde hem dat ik zwanger was. Hij keek enorm geschrokken en vroeg of het wel van hem was. Had al een tijdje geen seks gehad, dus het moet van de laatste avond zijn. Hij keek zo ongeinteresseerd en zei dat ik een abortus moest plegen. Ik schrok ervan, mijn eerste kindje, maar zonder vriend, stabiliteit.. Het maakte me enorm onrustig en zijn reactie hielp helemaal NIET!

Hoe nu verder…

Ik ga geen abortus nemen, want ik ben TEGEN abortus. Alleen heb ik geen idee hoe ik dit ga aanpakken. Ik moet het allemaal nog beseffen. Hoe vertel ik het aan mijn ouders? I am single and expecting. Ik weet het allemaal niet meer, wat zou jij doen..?

Volg:
Share:

1 Reactie

 1. februari 14, 2018 / 9:21 am

  Wat super heftig! Ik zou het sowieso aan een goede vriendin en je ouders vertellen. Ga je het kindje houden? Abortus is geen optie maar is het kindje gewenst? Lees nu alleen de schrik maar geen gevoel erbij.. sterkte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *