Best gelezen artikelen

Mommyhood

 • Business mom Spotlight | De Mobiele Waxer

  Business mom Spotlight | De Mobiele Waxer
 • Business mom Spotlight | Dança Deusa

  Business mom Spotlight | Dança Deusa
 • Business mom spotlight | Jocianne Alves

  Business mom spotlight | Jocianne Alves
 • Vergeet je me-time niet!

  Vergeet je me-time niet!

Mijn megatip voor jou!

Mijn megatip voor jou!

Vorig jaar merkte ik echt dat alles zo gehaast ging en ik wat structuur miste, vooral ’s ochtends. Elke keer was het chaotisch, dus ik dacht.. dit moet anders! Nu gaat alles veeeel beter en ik vertel je hoe..

Mijn weken zitten vaak vol met verschillende activiteiten, I think a lot of moms can relate. Ik merkte dat ik structuur miste qua een ochtendritueel. Het ging vaak gehaast en Josh gaat nog niet naar school, ik heb begrepen dat men het dan meer ervaart. Ik dacht.. Ok, Hellen. Start thinking..

Toen zag ik bij veel moeders dat ze wekelijks kleren klaarleggen voor de kids + meal preppen. Dit doen velen uiteraard, maar ik deed dat niet echt. Ik plan binnen mijn business van alles in, maar kleding.. Dat doe ik eigenlijk op gevoel. Sinds januari dacht ik, we gaan het proberen.

Elke zondag leg ik vijf outfits klaar voor Josh (maandag tot vrijdag), hetzelfde doe ik voor mezelf. Alles naast elkaar voor Josh, z’n outfit, ondergoed, hempje, sokken. Ik vond het eerst gek, maar jeetje, wat een rust! Elke ochtend pak ik een stapeltje, na het douchen kan hij zich meteen aankleden. Alles staat klaar voor mezelf, dit resulteert in R U S T. Als ik me verslaap, dan hoef ik in ieder geval niet te stressen over onze outfits.

Daarbij probeer ik te werken met weekmenu’s. Dit vind ik wel wat lastiger, maar wekelijks een pastadag, een ovengerecht. Hier moet ik nog mijn weg in vinden, soms gaat het enorm goed en soms niet haha! Niet alles gaat perfect, maar kleren klaarleggen voor de week is voor mij echt een ideale tip voor meer rust ’s ochtends.

Ik deel maandelijks leuke tips die voor mij werken, dit kan voor jou wellicht anders werken, but hey. Sharing is caring!

Beeld: Pixabay

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *