Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Affirmaties voor kinderen

  Affirmaties voor kinderen
 • Populaire babynamen 2022

  Populaire babynamen 2022
 • Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?

  Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?
 • NIEUW | MOMBOSS shirt!

  NIEUW | MOMBOSS shirt!

Mom Hotspot: H Burger in Amsterdam

Mom Hotspot: H Burger in Amsterdam

Voor ons platform zijn wij altijd op zoek naar leuke musthaves en hotspots. We found our burgerbar: H.Burger in Amsterdam. Wij hebben een hapje gegeten én we zijn tevreden!

Bij binnenkomst werden wij enorm vriendelijk ontvangen. De eigenaar is een aardige jongeman met een passie voor homemade food & drinks. Ik rook al meteen het heerlijke eten! Bij H.Burger bieden ze verschillende burgers aan, maar je kan ook je eigen burger samenstellen! Ik ben een moeilijke eten, maar ik had de Original Burger, zonder augurk en tomaat, maar met bacon. Mijn partner at een Cheeseburger én we loved it!

 

Je proeft dat het eten puur én biologisch is klaargemaakt, zelfs de sauzen zijn homemade. We namen ook een portie Fatty Fries bij! Het was echt heerlijk, vullend én we zaten heerlijk vol. Een leuke hotspot als stelletje, maar het is ook mogelijk om met je kleine langs te gaan!

Wij vinden H. Burger zeker een hotspot, dus ik zou zeggen: neem een kijkje! Voor meer informatie over H. Burger, neem een kijkje op hun website! 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *