Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Affirmaties voor kinderen

  Affirmaties voor kinderen
 • Populaire babynamen 2022

  Populaire babynamen 2022
 • Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?

  Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?
 • NIEUW | MOMBOSS shirt!

  NIEUW | MOMBOSS shirt!

Mommy Musthave: 2 heerlijke gezichtsproducten voor een frisse huid

Mommy Musthave: 2 heerlijke gezichtsproducten voor een frisse huid

Voor mij is een ultiem relaxmomentje: kopje thee, masker op en heerlijk relaxen. Ik vind het enorm belangrijk om wekelijks mijn gezicht te scrubben en 2/3 keer per week een heerlijke masker. Soms maak ik zelf een masker, maar de volgende merken hebben heerlijke maskers voor de normale huid. Het zijn natuurlijke maskers én heeft echt geweldig resultaat. Lees verder voor mijn tips!

Aruba Aloe

Ik ben gek op aloe vera, want het is enorm goed voor je haar én huid. Ik vond het daarom enorm leuk om dit product te reviewen. Ik kreeg de Ultra Intensive Aloe Cream en Vitamin E Skin Oil.

Ik gebruik het nu dagelijks want de intensive cream is enorm fijn én heeft een frisse geur. Wat ik vooral fijn vind, is dat het echt helpt voor mijn huid. Met dit weer heb ik last van een droge huid en de creme hydrateert enorm! De Skin Oil is speciaal ontwikkeld voor het gebruik als de ideale dagelijkse gezichtsbehandeling. Leuk weetje: kan gebruikt worden onder make-up én zelfs als aftershave! Voor ons een ware beauty musthave: het is een fijne, zachte creme met mooi resultaat!

Madara

 

 

Ziaja

Ik draag weinig make-up, maar vind mijn gezichtsverzorging erg belangrijk. Bovenstaande producten zijn wat prijzig, maar Ziaja heeft prachtige producten tegen een betaalbare prijs. Kan je het geloven, een goede gezichtscreme voor slechts €5,79! Dat is geen geld én het is echt een topproduct. Ik gebruik dagelijks de aloe vera creme én mijn partner de geitenmelk lijn. Geitenmelk, denk je dan? Ja, en het werkt perfect!! Wil je meer weten over de productlijnen? Neem dan een kijkje op de website, ze hebben namelijk producten voor elke huidtypen, kinderen én mannen. Dus een leuke, betaalbare verzorgingslijn voor het gehele gezin.

Wat zijn jullie musthaves en was je al bekend met Aruba Aloe, Ziaja en Madara? laat het ons weten!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *