Mommy Musthave: 2 heerlijke gezichtsproducten voor een frisse huid

Mommy Musthave: 2 heerlijke gezichtsproducten voor een frisse huid

Voor mij is een ultiem relaxmomentje: kopje thee, masker op en heerlijk relaxen. Ik vind het enorm belangrijk om wekelijks mijn gezicht te scrubben en 2/3 keer per week een heerlijke masker. Soms maak ik zelf een masker, maar de volgende merken hebben heerlijke maskers voor de normale huid. Het zijn natuurlijke maskers én heeft echt geweldig resultaat. Lees verder voor mijn tips!

Aruba Aloe

Ik ben gek op aloe vera, want het is enorm goed voor je haar én huid. Ik vond het daarom enorm leuk om dit product te reviewen. Ik kreeg de Ultra Intensive Aloe Cream en Vitamin E Skin Oil.

Ik gebruik het nu dagelijks want de intensive cream is enorm fijn én heeft een frisse geur. Wat ik vooral fijn vind, is dat het echt helpt voor mijn huid. Met dit weer heb ik last van een droge huid en de creme hydrateert enorm! De Skin Oil is speciaal ontwikkeld voor het gebruik als de ideale dagelijkse gezichtsbehandeling. Leuk weetje: kan gebruikt worden onder make-up én zelfs als aftershave! Voor ons een ware beauty musthave: het is een fijne, zachte creme met mooi resultaat!

Madara

Wat zijn jullie musthaves en was je al bekend met Aruba Aloe en Madara? laat het ons weten!

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *