Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Affirmaties voor kinderen

  Affirmaties voor kinderen
 • Populaire babynamen 2022

  Populaire babynamen 2022
 • Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?

  Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?
 • NIEUW | MOMBOSS shirt!

  NIEUW | MOMBOSS shirt!

Mommy Musthave Treasure Tress: een box voor de natural queens

Mommy Musthave Treasure Tress: een box voor de natural queens

Treasure Tress is een maandelijkse box met een verrassing aan producten voor natural hair uit Engeland. Ons haar verandert na een zwangerschap en het is lastig om meteen te weten welk product bij je haar past. Treasure Tress heeft het antwoord voor jou: een maandelijkse box met verschillende natural hair producten voor jezelf en je kindje! Wil je meer weten over de inhoud van de boxen december en januari? Lees dan verder!

De boxen hebben elke maand andere producten van verschillende merken, sommige boxen hebben een gehele productlijn van 1 merk. De box van januari zat vol handige producten voor zowel huid als haar.

December

  

Zoals je ziet, zitten er grote verpakkingen in de boxen en ze voegen ook samples toe van andere merken. Ik vond het geweldig. Zo kan ik producten uittesten én vergelijken.

Januari

 

De januari box zat vol met de nieuwe Revlon productlijn! Er zat een shampoo in, conditioner, twisted creme én butter en olie. Het heeft een heerlijke geur en past goed bij krullend/kroeshaar. Ik kan niet wachten op mijn volgende box.

Happy mom with curls

 

A suprise box for our natural queeens: get yours NOW! Wil je meer informatie over de boxen van TreasureTress? Neem dan een kijkje op hun website! 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *