Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Affirmaties voor kinderen

  Affirmaties voor kinderen
 • Populaire babynamen 2022

  Populaire babynamen 2022
 • Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?

  Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?
 • NIEUW | MOMBOSS shirt!

  NIEUW | MOMBOSS shirt!

Mommy Musthaves #6

Mommy Musthaves #6

Als moeder wil je de leukste item voor zowel jezelf als voor je kindje(s). Wij hebben nu in samenwerking met vier merken een leuke mommy musthave lijst opgesteld voor de feestdagen én seizoen. Hou je altijd van je nieuwste items? Wil je weten wat onze musthaves zijn voor zowel moeder als kind? Lees dan verder:

Fotofabriek


De naam zegt het al: Fotofabriek. Het is een online webshop waar je terecht kan voor de leukste foto’s. Als ouder kan je geen genoeg krijgen van je kindjes. Er worden veel foto’s gemaakt van hun ontwikkeling en bij Fotofabriek kan je van alles maken. Wil je een leuke fotoalbum, verjaardagskalender, canvas, wenskaarten, zelfs agenda’s en andere fotoproducten maken? Je kan het bestand versturen naar de fotoservice van Fotofabriek. Zij drukken, binden en verpakken het product op professionele wijze én verzenden de bestelling in zowel Nederland als België. Bij de meeste producten geldt daarom: voor 12:00 besteld = dezelfde dag nog verstuurd.* Bij elk fotoproduct wordt aangegeven na hoeveel werkdagen je bestelling wordt verzonden.  Een ideale webshop voor elke moeder voor je kindje, familie, gezin en noem het maar op. Voor ons een ware Mommy Musthave en we hebben goed nieuws! Momenteel kan je gebruik maken van een aantrekkelijke korting van 20% op alle wanddecoratie! Wacht niet langer en  neem een kijkje op hun website! 

SpiceM

SpiceM gaat met name over passie. Passie is tenslotte wat ons beweegt en drijft. Zonder passie is er niets! De oprichtster Marenka heeft altijd veel interesse gehad in voeding en gastvrijheid. Voor haar zit gastvrijheid in het helpen van andere mensen en ervoor te zorgen dat ze niets tekort komen. Behulpzaam zijn zodat mensen weer een beetje blijer en meer ontspannen door het leven kunnen gaan. Voeding biedt datzelfde! Door voeding kan het leven heel veel mooier worden.
In 2016 was Marenka bevallen en sindsdien heeft zij een andere relatie met voeding. Zij wilt dat haar zoontje gezond en lekker eet. Net als iedere andere moeder, wil je uiteindelijk het beste voor je kind. In deze maatschappij is het echter niet altijd gemakkelijk om gezond en ook lekker te koken. Daar wilt Marenka met SpiceM graag wat aan doen. In de Internationale kruidenmixen van SpiceM zitten geen rare toevoegingen en alleen het van nature in ingredienten aanwezige zout, vet en suiker. Puur smaak dus .Omdat de mixen ook geschikt moeten zijn voor kleine kinderen bevatten de mixen geen pepers.

15 februari start de 14-daagse food challenge van SpiceM, dit staat in het teken waar SpiceM voor staat; Smaak zonder opsmuk oftewel lekker en gezond eten en je fitter voelen! Doe je mee? Kijk op www.spicem.nl voor de challenge en meld je snel aan.

De Luierotheek

Je bent ze vast en zeker al tegen gekomen, foto’s van baby’s in de schattigste wasbare luiers! Maar o jee, waar moet je beginnen, en wat een grote investering gaat er met wasbaar luieren gepaard! Luierotheek ‘De Groene BillenBode’ heeft een vernieuwd concept, dat de overstap op wasbaar luieren zo laagdrempelig mogelijk maakt. De eigenaresse Annika Huizinga is een powermom uit ons platform. De webshop is ontstaan omdat zij betaalbare wasbare luiers miste in de markt toen zij afgelopen jaar moeder werd. Zij wilde het gemakkelijker maken voor moeders om over te stappen en is zo op het idee gekomen van de Luierotheek. Een webshop met kant en klare startpakketten met voldoende luiers met een duidelijke handleiding om gelijk aan de slag te gaan. Dit alles bedraagt slechts €30-, per maand, zo lang als je zelf wilt, met de luiers die bij je kindje passen. Het is vergelijkbaar met een abonnement op de bibliotheek of spelotheek. Zijn de luiers te klein geworden? Of wil je een ander systeem uitproberen? Dat is mogelijk, door de luiers simpelweg om te wisselen! We zeggen niet voor niets: de huurpakketten zijn samengesteld op basis van eigen ervaring, maar aangepast aan jouw wensen! Bij Luierotheek ‘De Groene BillenBode’ staat het milieu centraal. We verhuren alleen luiers gemaakt van natuurlijke materialen zoals katoen en hennepvezel. Daarnaast streven naar een minimaal gebruik van grondstoffen en stimuleren we de circulaire economie. Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op hun website!

Bellyprint

Vier je zwangerschap met een persoonlijke 3D print van je zwangere buik!

Zwanger zijn is een van je mooiste levenservaringen. Je kunt deze bijzondere periode vastleggen in een uniek en persoonlijk beeldje van je eigen buik. Met 3D fotografie leggen we je zwangerschap vast. Het is voor elke aanstaande mama bijzonder om zichzelf digitaal te zien, zeker als ze met hun partner komen: Zie ik er echt zo uit aan de achterkant? Neee…. Vriendlief die complimenteus vertelt dat hij haar echt zou herkennen tussen vele anderen. Elk verhaal is de moeite waard om verteld te worden: de aanstaande mama die na 6 miskramen een kindje voldraagt, je lijf wat verandert en hoe je tegen jezelf aankijkt, tienermoeders die na de eerste shock hun zwangerschap vieren. Samen bekijken we het digitale beeld en spreken we af wat je zichtbaar wilt hebben. We verzachten lijnen maar details zijn persoonsgebonden. Het digitale beeld printen we 3D uit in een torso van 15 centimeter. Het is een tastbare en blijvende herinnering van een speciaal moment in je leven.

*Dit is een gesponsord bericht in samenwerking met de betrokken merken, wij geven hier een eerlijke review over 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *