Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Nationale Pannenkoekendag

  Nationale Pannenkoekendag
 • Mannen geven vrouwen meer stress dan kinderen

  Mannen geven vrouwen meer stress dan kinderen
 • Amandel crêpes

  Amandel crêpes
 • Recept pompoen pannenkoeken

  Recept pompoen pannenkoeken

MOMSTORY | Hoe vertel ik hem dat alles een leugen was?

MOMSTORY | Hoe vertel ik hem dat alles een leugen was?

Soms denk je dat je de juiste beslissing maakt om te wachten met de waarheid, maar eerlijkheid duurt het langst..

*anoniem verhaal van een moeder uit ons platform, dit zijn fictieve namen*

Eerlijkheid duurt het langst..

Hoe vertel je je partner dat je gelogen hebt? Ik hou al een tijdje iets groots geheim voor mijn huidige partner James. Ik leerde hem vier jaar geleden kennen, vlak nadat het uitging met mijn ex. Het was zo fijn om iemand te ontmoeten die je accepteert voor wie je bent. Het ging vrij snel goed and we became official. Iedereen vond het te snel gaan, maar voor mij voelde het goed. Zoals elke nieuwe relatie, was het in het begin heel fijn. We gingen vaak uiteten, wat drinken én we hadden het echt goed samen.

What to do?

Het was erg fijn de eerste paar maanden, totdat ik me steeds misselijk voelde. Dit werd steeds erger en toen ik naar de huisarts ging, werd het duidelijk. I might be pregnant. Ik was enom blij want een kindje is een zegen. Echter heb ik iets achtergelaten voor James.. I was still messing around with my ex. Het is maar twee keer gebeurd, maar het had niet moeten gebeuren. Ik weet het, het is echt stom! Ik ontmoet een leuke jongen en ik ging soms terug naar mijn ex.

Ik was te zwak voor hem en liet me gaan. Had nooit verwacht dat ik zwanger zou worden in zo’n korte tijd. Ik dacht: Mijn kindje is van James, want wij hebben al heel lang wat.. 

Het was misschien naïef van mij, maar ik dacht het kan niet anders. Daarom gingen we samen door in het leven. Samen een babyshower gehad, mijn ex dacht er niet eens over na dat het zijn kindje kon zijn. Totdat de baby was geboren.. Ze had zoveel van mijn ex, dat ik begon te twijfelen. Inmiddels ben ik op onderzoek gegaan en sinds gister weet ik dat mijn dochtertje van mijn ex is.. Alleen weet James het nog niet. I know I have to tell him, but how? Ik voel me zo kut én rot want hij is enorm betrokken geweest.

Hoe vertel je iemand dat alles eigenlijk een leugen was..

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *