Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Nationale Pannenkoekendag

  Nationale Pannenkoekendag
 • Mannen geven vrouwen meer stress dan kinderen

  Mannen geven vrouwen meer stress dan kinderen
 • Amandel crêpes

  Amandel crêpes
 • Recept pompoen pannenkoeken

  Recept pompoen pannenkoeken

MOMSTORY | Ik vind niet dat ik vreemd ga…

MOMSTORY | Ik vind niet dat ik vreemd ga…

Constant discussiëren over hetzelfde, maar ik zie het niet als vreemdgaan. It’s just a very special bond.. 

*anoniem verhaal van een moeder uit ons platform, dit zijn fictieve namen* 

Mijn man en ik zijn al 15 jaar samen, met twee kids. Ik deel mijn verhaal graag anoniem om de privacy van mijn gezin te waarborgen. 
Na zo’n lange tijd samen merkte ik na ons tweede kind dat we uit elkaar waren gegroeid. We bleven eraan werken, gingen in relatietherapie en het leek te werken. Ik ben zelf door m’n moeder opgevoed, heb mijn vader niet gekend. Dat is het laatste wat ik wilde voor mijn gezin dus ik deed er alles aan om aan onze relatie te werken. 


Het ging eigenlijk goed, tot vorig jaar. Er was niks specifieks gebeurd maar we groeide uit elkaar. We deden zodra de kids naar bed ons eigen ding en dat was het. Ik trok veel met mijn vriendinnen op en we leefden eigenlijk langs elkaar heen. Toen vertelde een vriendin dat ze met een Amerikaanse gevangene schrijft, ze hebben regelmatig contact. Ze was zelfs naar Amerika geweest om hem op te zoeken. Ik wist niet wat ik hoorde. Ze liet me een website zien, ik wist helemaal niet dat het zo makkelijk kon. 


Na een gezellige avond met de meiden besloot ik toch een kijkje te nemen op de website. Ik vond een gevangene en besloot hem te schrijven en bleek dat hij ook een mobiel had. We spraken elkaar vrij snel dagelijks en ik raakte best verslaafd aan onze band. Hij luisterde naar mijn verhaal en was er echt voor me. M’n man en ik deden ons eigen ding dus veel aandacht voor elkaar was er niet. Dat kreeg ik wel van J (de gevangene waarmee ik contact had). J wist af van mijn gezin, onze situatie maar ik merkte dat onze gesprekken al snel intenser werden. Eerst wilde ik J leren kennen en steun bieden, maar ik merkte ook dat ik steeds meer wilde. 


Nu hebben we 9 maanden contact en mijn man wist hier niet van, tot vorige week. Hij zag onze gesprekken en is kwaad. Hij vindt dat ik ben vreemdgegaan, ik zie het als een mooie vriendschap maar hij wilt dat ik ermee kap, hij dreigt anders met een scheiding. Ik vind het echt bizar want hij komt voorlopig niet vrij en woont in Amerika maar ben ik te ver gegaan? 

Beeld: Pixabay

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *