Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Nationale Pannenkoekendag

  Nationale Pannenkoekendag
 • Mannen geven vrouwen meer stress dan kinderen

  Mannen geven vrouwen meer stress dan kinderen
 • Amandel crêpes

  Amandel crêpes
 • Recept pompoen pannenkoeken

  Recept pompoen pannenkoeken

Musthave | Jay Organic Fragrance

Musthave | Jay Organic Fragrance

Afgelopen tijd heb ik het enorm druk gehad en zoals jullie weten hou ik van fijne musthaves. Normaal deel ik veel over beauty/skincare, maar nu met de feestdagen, deel ik leuke musthaves voor jezelf of als cadeau voor een ander. Vandaag deel ik een leuke musthave, namelijk Jay Organic Fragnance.

Ik vind het altijd leuk om verschillende producten uit te proberen. Dit pakketje heb ik ontvangen en bij het openen dacht ik al, yes! Ik had een poll binnen ons platform en velen waren niet bekend met Jay Organic Fragrance.

Ik ben gek op biologische producten en sinds ik moeder ben, vind ik het ook echt belangrijk dat producten vooral natuurlijk zijn. Hieronder zie je de geurtjes!

JAY Organic Fragrance
Het 100% biologische Eau de Parfum van JAY Organic Fragrance is een verfijnd en chique parfum voor vrouwen met een verleidelijke bloemengeur. Fun fact.. it’s made in Amsterdam!

Het voornaamste punt van Jay is toch dat ze 100% biologisch zijn. Daarbij worden de bladeren koud geperst, zo wordt er etherische olie gewonnen. Dit wordt vervolgens verdund met water en alcohol, wat zorgt voor een rijke geurbeleving. Don’t we all want that?

Binnen ons platform merk ik ook dat veel leden een voorkeur hebben voor biologische producten, dus ik vond het daarom leuk om dit te reviewen. Ik vind het een fijne geur, ik raad het zeker aan. Dit is erg leuk als creatief cadeau tijdens de feestdagen.

Zoals je hierboven ziet, hebben ze verschillende formaten. JAY Organic Eau de Parfum irriteert de huid niet, dankzij de natuurlijke samenstelling. Je hebt een flacon van 50 ml voor €44,95, 30 ml voor €24,95 en een tasverstuiver van 10m voor €15,95.

Meer weten of meteen bestellen? De producten van JAY Organic zijn verkrijgbaar bij diverse drogisterijen/parfumerieën en via: www.vedax.nl

*De producten heb ik ontvangen en je leest een eerlijke review vanuit Babymomtalk.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *