Best gelezen artikelen

Mommyhood

 • NIEUW | MOMBOSS shirt!

  NIEUW | MOMBOSS shirt!
 • Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?

  Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?
 • Populaire babynamen 2021

  Populaire babynamen 2021
 • 5 fun facts about me

  5 fun facts about me

My new look by Mibella Hair

Als moeder heb je het enorm druk met van alles en nog wat.. Ik merkte dat ik geen zin had om mijn haar te stylen, dus eindigde vaak in een knot of bleef het maar tangen. Ik wilde een nieuwe look uitproberen zonder mijn haar te beschadigen. Dus ik dacht: let’s try a wig! Ik kreeg een mooie wig van Mibella Hair and I am in love! Ben je benieuwd naar mijn look? Lees dan verder.

Ik merkte dat ik minder aandacht aan mijn haar ging besteden en er geen zin meer in had. Vooral met het Nederlandse weer was het altijd een gedoe met mijn haar. Ik kwam in contact met Kim (oprichtster) van MibellaHair en omg, I am in love. Haar pruiken zijn natuurlijk, van goede kwaliteit en betaalbaar. Voor Babymomtalk ga ik regelmatig naar leuke persevents en in alle haast in een pruik ideaal, I look good, my hair is protected and it looks natural. Hieronder een aantal foto’s van mijn look:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn foto’s met mijn wig, I am in love cause it looks so natural!!!!

Ik was uitgenodigd voor de opening van Saks in Rotterdam in de Hudson Bay, ik kijk niet heel charmant but I love it!! Wil jij een andere look, maar een kwalitatief goede pruik voor een betaalbare prijs.. Mibella Hair got you covered!!

Kijk voor meer informatie op haar website, Facebook of Instagram.

 

 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *