Naanbrood met vega kipstukjes

Naanbrood met vega kipstukjes

Oeeeeh dit was lekker!! Ik kocht deze kip stukjes bij de Aldi (diepvries) en je proeft echt niet dat het “nep” kip is haha. Ik heb ze lekker in de pan gebakken met kruiden, lees snel verder hoe je dit maakt!

Wat heb je nodig (1 naanbroodje):

– 1 naanbrood knoflook & koriander (Aldi)
– 100 gram vega kip stukjes (Aldi diepvries)
– handje rucola sla melange
– 1/4 avocado in plakjes
– 1/4 gele paprika in reepjes
– 1 el olijfolie om in te bakken
– zout, peper, chili kruiden, knoflook kruiden en komijn

Optioneel: een paar kloddertjes truffelmayonaise (niet heel gezond, wel heel lekker!)
Wil je een gezondere optie? Besmeer het naanbroodje met humus.

Hoe maak je het?

  1. Ontdooi de kipstukjes.
  2. Verhit in een koekenpan wat olijfolie en bak daarin de “kip” stukjes. Kruid de kip stukjes met zout, peper, chili kruiden, knoflook kruiden en een snuf komijn.
  3. Bak het naanbroodje volgens de verpakking (4 minuten in aluminium in de oven).
  4. Beleg het naanbroodje met een handje rucola sla melange. Leg daarop de reepjes paprika en plakjes avocado.
  5. Verdeel de kipstukjes over het naanbroodje en smuller maar!
  6. Doe er eventueel een klein beetje truffelmayonaise op!

Eet smakelijk!


Liefs, Lindsey van Mamasuperdun

 

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *