Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Affirmaties voor kinderen

  Affirmaties voor kinderen
 • Populaire babynamen 2022

  Populaire babynamen 2022
 • Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?

  Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?
 • NIEUW | MOMBOSS shirt!

  NIEUW | MOMBOSS shirt!

Nagelbijters opgelet! Met dit product kom je ervan af!

Nagelbijters opgelet! Met dit product kom je ervan af!

Nagelbijten.. Veel mensen doen het nog én blijven ermee doorgaan tot ze niks meer overhouden. Het is een nare gewoonte want het is enorm slecht voor je gebit. Mijn vriend is een echte nagelbijter, dus wij hebben het product uitgetest! Wil je weten welk product hierbij helpt? Lees dan verder!

BYTE-X ANTINAGELBIJT PEN

BYTE-X is het product voor nagelbijters! Ik was er nog niet mee bekend, dus ik was enorm benieuwd. Het is een pen met een fijn kwastje. Het is makkelijk om mee te nemen en werkt echt prima. Zeven dagen lang smeerde hij een dun laagje op zijn nagels. Het heeft een sterke geur, waardoor je minder snel geneigd bent om je nagels te bijten. Je smeert het product maar 1x op je nagels en voila, je bent klaar. Na een week merkte hij dat hij inderdaad niet meer zijn nagels ging bijten. Hij was er inderdaad niet meer bezig. Ik was blij want hij had weer nagels haha.

Waar te koop?

BYTE-X Antinagelbijt PEN is verkrijgbaar in Etos. Ik raad het elke nagelbijter aan, want het helpt enorm! Een vriendin van mij heeft het meteen aangeschaft en zij zag ook resultaat!

Laat je me weten wat je ervan vind?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *