Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Affirmaties voor kinderen

  Affirmaties voor kinderen
 • Populaire babynamen 2022

  Populaire babynamen 2022
 • Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?

  Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?
 • NIEUW | MOMBOSS shirt!

  NIEUW | MOMBOSS shirt!

OMG..? Ben ik zwanger?

OMG..? Ben ik zwanger?

Ik had heerlijk geslapen en I was getting ready for work. Ik voelde me goed! Ik maakte me rustig klaar met Erykah Badu op de achtergrond. I was ready to go! Ik had een rustige metrorit en ik liep nog voorbij de Hema voor een broodje en een vers sapje. Ik zou in mijn pauze nog even naar Zara en Monki gaan, but little did I know, my day would turn out differently…

START VAN MIJN DAG

09.30 kwam ik aan op werk en het was eigenlijk een doodnormale dag. Ik kon rustig opstarten en ik kletste met mijn collega’s. Ik liep een beetje rond en hielp een aantal klanten. Ongeveer een uurtje later werd ik misselijk en suf. Ik voelde me enorm duizelig, kreeg het benauwd en ik had ineens enorme dorst. Een klant vroeg nog of het goed ging en ik zei: JA HOOR. Ik dacht dat het niks was en dat ik me zo wel beter zou voelen. Paar minuten later was het wat rustiger op werk en ik ging even naar de wc en ik zag dat ik er echt beroerd uitzag. Ik dacht HEH WHAT’S GOING ON?

WHAT HAPPENS NEXT?

Mijn collega’s zagen niks want ik deed alsof alles goed zat (power op make-up), dus ik ging weer verder werken. Half uurtje later voelde ik weer de benauwdheid en duizeligheid weer.. Ik begon me toen wel zorgen te maken dus ik liep weer naar beneden en ik wilde wat doorgeven aan mijn collega. Hoe ik op haar af wil lopen.. OMG…

I don’t know how to say this..maar ik liep gewoon normaal en INEENS begon ik heavy te BRAKEN, heel mijn sapje kwam eruit (sorry for the extra info).. En ik probeerde het met mijn handen tegen te houden, maar dat kan natuurlijk niet. Ik zat helemaal onder, it was a hot mess.
Ik besefte niet wat er gebeurde en ik stond er maar verstijfd bij. Mijn collega handelde enorm snel en pakte meteen een keukenrol, water en bracht mij naar achter.Als zij er niet was, stond ik daar nog voor me uit te staren. Ik bleef braken en ik dacht mijn darmen spelen weer op (SO NAIVE AHAHA). Ik was nog steeds in shock en ik stapte even naar buiten voor frisse lucht en ik had inmiddels mijn mond gespoeld. Ik was nog steeds in shock en ik dacht HEH, did this just happened?

OMG, BEN IK..

Ik pakte mijn spullen en ging meteen naar huis. Ik liep echt als een sufferd naar huis en steeds maar nadenken, wat is dit? Ik ben nooit ziek of geef nooit over … What just happened? Ik appte meteen mijn vriend en ik vertelde hem wat er was gebeurd.

Hij zei meteen: Babe, voel je al wat beter? Babe, misschien ben je zwanger (hearteyes). Ik zei: Omg babe maybe maar ik denk dat het mijn darmen zijn.. Ik laat je weten zodra ik veilig thuis ben.

Eenmaal thuis. ging ik douchen en viel ik meteen in slaap. Mijn vriend kwam thuis en hij had een test gekocht. Ik bleef maar denken dat het aan mijn darmen lag (had zelfs de dokter gebeld). Vervolgens had ik de test gedaan en IK WAS overduidelijk ZWANGER.

Mijn vriend keek zo blij en gelukkig.. We waren zo blij! Zooveeeeeeel emoties!! Ik kon het niet eens beseffen omdat ik oprecht dacht dat ik ziek was haha, that’s how my journey started.

Nu zijn we twee jaar verder en we still feel highly blessed!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *