Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Voor haar was er helaas geen roze wolk

  Voor haar was er helaas geen roze wolk
 • Recept Big Mac Taco’s

  Recept Big Mac Taco’s
 • Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

  Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

Online cursus Boost your brand

Online cursus Boost your brand

Op 21 september staat een nieuwe Instagramcursus Boost your brand gepland. Een vijfdaagse cursus met verschillende opdrachten, informatieve video’s, Q&A en een werkboek. 100 deelnemers gingen je voor!

Wat krijg je tijdens de cursus?

Een dagelijkse boost en opdrachten om je brand kritisch te bekijken. We gaan bijvoorbeeld een branding board maken, werken aan goalsetting én je ontvangt tussendoor tips van mij hoe je dit handig kan toepassen. Na afloop heb jij duidelijk inzicht in je eigen brand en de tools om jouw brand weer een boost te geven. Na afloop ontvang je ook een gratis checklist waarmee je maandelijks aan de slag kan.

Hoe gaat het in z’n werk?

Na aanmelding krijg je toegang tot een besloten groep. 2 augustus ontvang je alvast je werkboek en kan je de opdrachten rustig doornemen. Maandag 10 augustus start de cursus. Je kan de opdrachten uitvoeren wanneer jij tijd hebt, de video’s bekijken en rustig werken aan je huidige branding. Alle opdrachten kan je in de week van 21 september rustig uitvoeren in je eigen tijd. Het enige waar je klaar voor moet zitten, is de live Q&A op vrijdag 25 september om 21.00. Dan beantwoord ik jullie vragen live. Je blijft tot 28 september lid van de groep, zodat je video’s nog kan bekijken.

Voor wie is deze cursus?

De cursus is voor (startende) ondernemers die al bezig zijn met hun branding, maar dit een boost willen geven. Merk jij dat je het lastig vind om zichtbaar te zijn op social media of vind je het lastig om strakke doelen te stellen? Of heb je geen inspiratie voor je content? Dit is een cursus voor ondernemers die al bezig zijn met hun branding, maar vijf dagen aan de slag willen om hun brand story beter te vertalen naar de beoogde doelgroep.

Waar kan ik me aanmelden?

Dat kan via onze webshop! Bemachtig je ticket hier én dan zie ik jou 10 augustus.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *