Best gelezen artikelen

Mommyhood

 • Populaire babynamen 2021

  Populaire babynamen 2021
 • 5 fun facts about me

  5 fun facts about me
 • Zwanger tijdens corona

  Zwanger tijdens corona
 • Staycation Duinrell met de familie

  Staycation Duinrell met de familie

Onze Netflix-fav’s op dit moment!

Onze Netflix-fav’s op dit moment!

Na een dagje met de kids is het soms heeeerlijk om te Netflixen! Wij zetten hieronder de nieuwste én leukste series/films op een rijtje die wij ontzettend leuk vinden!

Ik geef regelmatig binnen ons platform dat me-time belangrijk is. Dit kan van alles zijn, maar Netflix is ook een goed alternatief. Onderstaande series/films zijn echt heerlijke binge-watchseries!

 1. Vis a Vis
  Vis a Vis is een populaire serie, echt een must-watch, zeker als je van series houdt zoals Orange is the new black. Het gaat om Macarena Ferreiro (coole naam he), een onschuldige vrouw die in de gevangenis terecht. Ze is opgelicht door haar ex, maar eenmaal in de gevangenis verandert ze enorm en ja, just watch and see.
  Er staan inmiddels vier seizoenen online
 2. Someone great
  Ben je al fan van de serie Jane the Virgin, I am! Ik ben gek op Gina Rodriguez, dus toen ik de trailer van haar film zag, dacht ik yes! In de film Someone Great is ze een muziekjournalist, Jenny. Ze krijgt haar droombaan aangeboden waar ze voor moet verhuizen. Dit ziet haar vriend niet zitten. Na een relatie van 9 jaar wil hij het niet mee, dus helaas komt hun relatie ten einde. Jenny’s vriendinnen staan haar bij én steunen haar besluit. Ze maken haar laatste avond, ook onvergetelijk!
 3. The Acrimony
  Melinda (Taraji P. Hensen) is een hardwerkende vrouw én trouw aan haar man. Ze staat altijd voor hem klaar, zelfs met zijn grote project. Ze komt erachter dat niet geheel wederzijds is en voelt zich verraden.
  Dit uit zich in veel woede, maar ik wil niet alles vertellen, dus bekijk de film!
 4. Otherhood
  De komische film Otherhood volgt drie moeder die een road trip ondernemen. Op Moedesdag voelen de drie moeders zich in de steek gelaten door hun jongvolwassen kinderen. Ze besluiten gezamenlijk naar New York te reizen om onaankondigd een bezoekje te brengen aan hun inmiddels volwassen zonen.Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *