Best gelezen artikelen

Mommyhood

 • NIEUW | MOMBOSS shirt!

  NIEUW | MOMBOSS shirt!
 • Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?

  Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?
 • Populaire babynamen 2021

  Populaire babynamen 2021
 • 5 fun facts about me

  5 fun facts about me

Our Netflix fav’s at the moment

Our Netflix fav’s at the moment

Na een dagje met de kids is het soms heeeerlijk om te Netflixen! Wij zetten hieronder de nieuwste én leukste series/films op een rijtje die wij ontzettend leuk vinden!

Ik geef regelmatig binnen ons platform dat me-time belangrijk is. Dit kan van alles zijn, maar Netflix is ook een goed alternatief. Onderstaande series/films zijn echt heerlijke binge-watchseries!

 1. How to get away with murder
  How to Get Away with Murder volgt het privé- en professioneel leven van professor Annalise Keating (Viola Davis) die strafrecht geeft op een van de beste universiteiten in Amerika (fictief). Vijf studenten worden uitgekozen voor Annalise om mee te mogen werken op haar advocatenkantoor. Annalise is getrouwd met Sam Keating. Haar persoonlijk en professioneel leven gaan gepaard met veel drama, en ongewild raken haar studenten betrokken bij een moord. Er staan vijf seizoenen online.
 2. A Fall From Grace
  Dit staat sinds vorige maand op Netflix van Tyler Perry Productions. A Fall From Grace vertelt het verhaal van Grace Waters. Ze zat erdoorheen na de affaire van haar ex. Ze ging weer op zoek en ontmoette een jongere man. Wanneer geheimen boven water komen, gaat alles mis. Grace verandert van een lieve vrouw, naar een vrouw vol agressie. Dit leidde tot bloederige gevolgen en haar jonge advocate is haar enige hoop voor justice.
 3. Otherhood
  De komische film Otherhood volgt drie moeder die een road trip ondernemen. Op Moedesdag voelen de drie moeders zich in de steek gelaten door hun jongvolwassen kinderen. Ze besluiten gezamenlijk naar New York te reizen om onaankondigd een bezoekje te brengen aan hun inmiddels volwassen zonen.
 4. Jane the Virgin
  Ik vind dit echt een geweldige serie with a lot of drama, maar vooral erg grappig. Zwanger zonder seks te hebben? Het overkomt Jane the Virgin. Jane woont met haar moeder én oma, en besluit dat ze maagd blijft tot het huwelijk. Dan gaat er iets mis tijdens een controle en wordt ze perongeluk geinsemineerd met een zaad van een stel dat graag een kind wilde. Hier begint het verhaal..
  Er staan inmiddels 4 seizoenen online.
Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *