Best gelezen artikelen

Mommyhood

 • 29TH Birthday Bottomless Brunch

  29TH Birthday Bottomless Brunch
 • Waarom wij Josh even thuishouden

  Waarom wij Josh even thuishouden
 • Een nieuwe plek.. en nu?

  Een nieuwe plek.. en nu?
 • Paasrecept | Italiaans gevulde bladerdeeg hapjes

  Paasrecept | Italiaans gevulde bladerdeeg hapjes

Personal | Positive mindset is alles! Wij hebben daarom een nieuwe regel thuis

Personal | Positive mindset is alles! Wij hebben daarom een nieuwe regel thuis

Een positieve mindset is zo belangrijk! Ik vond het eerst zweverig klinken, totdat ik merkte dat het echt klopte.

Ik merkte de afgelopen tijd dat ik zo chaotisch was én heeeel veeeel wilde doen in korte tijd. Ik had de powermom image voor me: overdag mama en ’s avonds als Josh slaapt meteen aan de slag. Maar dat resulteert in lange dagen, weinig rust, snacks en chaos. Ik merkte dat ik alles in één week wilde proppen. Why? Het sloeg helemaal nergens op want waarom moet alles NU?

Make yourself a priority

Ik schreef al eerder dat ik minder streng voor mezelf moet zijn en dat helpt enorm. Ik ben tot de conclusie gekomen dat alles op zijn tijd komt. Het hoeft niet allemaal nu. Elke avond hoeft niet vol te zitten met een brandingsessie of een afspraak, het mag ook een rustavond zijn. Ik hield een tijdje wekelijks drie sessies, schreef blogs en dat allemaal ’s avonds. Je kan begrijpen dat de duurste concealer mijn wallen niet meer konden redden. Selfcare is zo belangrijk! Je moet zelf ook rustmomenten inschakelen voor jezelf, met je partner en ook met familie/vrienden. It was time for a change! Daarom ben ik sinds vorige maand bezig met wekelijkse doelen stellen. Dit kunnen simpele doelen zijn als dagelijks 2L water drinken, gezonder eten, maar ook vier blogs per week schrijven, positiever mijn dag starten én eindigen. Het hoeft allemaal niet zo zwaar te wegen. Als moeder ben je al een business, je doet het al SUPERGOED!

Je mag jezelf soms een schouderklopje geven van: I DID THAT! Het huishouden, eten geprept, met Joshua naar de speeltuin/park geweest én nog zoveel meer. Elke dag is een blessing, ook al heb je minder geslapen, probeer om te denken: Ik ben wakker met mijn gezin, ik ben gezond en gelukkig! Ik meen het! Het werkt. Dagelijks word ik wakker én zing voor mijn zoontje: Goedemorgen! We zijn wakker! We gaan er een mooie dag van maken! Hij vind het geweldig. Believe me, sommige dagen zijn zwaar want je bent moe na een lange dag of heb een slechte nacht gehad of je kindje zit in een fase. I get it! Alleen kan je niks aan de situatie veranderen, maar wel hoe je ermee om gaat.

WHAT’S THE NEW RULE?

Enjoy every moment! Start elke dag met een positieve gedachte én eindig ook on a positive note. Wees dankbaar voor alles! Geloof me, veel zit me niet mee, maar heel veel zit me wel mee. Daar ben ik dankbaar voor. Mijn vrolijke,ondeugende, lieve zoontje laat me elke dag lachen, motiveert me dagelijks.

Ik hoor van veel mensen dat ik rust uitstraal én ze inspireer ermee. Op Instagram deel ik regelmatig positieve quotes en ook als het niet meezit, blijf altijd hoopvol én sterk. Het is niet altijd makkelijk, maar zeker mogelijk! So wake up, make up and enjoy your day!!

Liefs Hellen

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *