Pressday Negenmaandenbeurs 2018!

Pressday Negenmaandenbeurs 2018!

Afgelopen week vond de Negenmaandenbeurs plaats! Het was wederom gezellig en heb weer leuke merken voorbij zien komen. Wil je weten hoe ik het heb ervaren? Lees dan gezellig verder:

Woensdag 20 februari was de opening van de Negenmaandenbeurs en wij waren erbij!  De opening wordt al jaren verzorgd door hoofdsponsor Kruidvat. Hun stand was ook enorm opvallend én zij gaven enorm veel winacties weg, zoals een jaar lang gratis luiers.

Thule

Wij waren aanwezig tijdens de perslancering van Thule Sleek: nieuwe stijlvolle en comfortabele kinderwagen. Thule Sleek is stijlvol, slim en veilig. De moderne kinderwagen is lichtgewicht, makkelijk bestuurbaar en blinkt uit op het gebied van comfort voor ouder en kind. Thule Sleek is handig in gebruik en geeft je de mogelijkheid om het stadsleven te ontdekken met je kinderen.  LIza Sips gaf een presentatie over de nieuwe kinderwagen en het was echt een toplancering!

We raakten niet uitgepraat over de mooie kinderwagen!! Wil je meer informatie over Thule, volg ze op hun social media kanalen!

Thule op Facebook: www.facebook.com/thulebringyourlife
Thule op YouTube: www.youtube.com/thule
Thule op Instagram: www.instagram.com/thule

Een overzicht van andere merken én activiteiten: 

Kim Kotter opende de beurs met een prachtige schilderij met baby’s.

De nieuwste grootste babywinkel Bigline opent as vrijdag! Ben jij erbij? Echt geweldige items!!

Mutsy

Recaro 

Doona

dr. Leenarts

Hoe vond jij het?

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *