Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Dit zijn de meest voorkomende zwangerschapskwaaltjes

  Dit zijn de meest voorkomende zwangerschapskwaaltjes
 • Voor haar was er helaas geen roze wolk

  Voor haar was er helaas geen roze wolk
 • Pre-order een mok voor jouw cool kid!

  Pre-order een mok voor jouw cool kid!

Satijnen kusseshoes – our fav musthave!

Satijnen kusseshoes – our fav musthave!

Afgelopen tijd heb ik het enorm druk gehad en zoals jullie weten hou ik van mijn skincare. Daarbij is het ook belangrijk dat je hierop let tijdens het slapen. Ik gebruik nu een tijdje de kussensloop van Beauty Pillow en ik ben erg tevreden!

Ik vind het altijd leuk om verschillende producten uit te proberen. Ik las al veel goeds over satijnen kussenhoezen/elastiekjes, dus vond het leuk om dit product te testen. Ik heb er zelf twee, dus handig als er 1 in de was is.

Een satijnen kussenhoes is erg goed voor een stralende huid én haar. Daarbij ziet het er ook heel mooi uit. Ze hebben verschillende kleuren, maar ik ben gek op rose dus ik heb er 1 in felrose en lichtrose. Na mijn skincare routine eindig ik altijd met een nachtserum en dan slaap ik heerlijk op mijn satijnen kussenhoes. Ik ben so far erg tevreden.

Ik slaap nu eigenlijk alleen op een satijnen kussenhoes. It’s pretty & good for your hair/skin, dus ik ben erg tevreden. Wil je nou ook een satijnen kussenhoes aanschaffen, bekijk dan de website van Beautypillow.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *