Best gelezen artikelen

Mommyhood

 • Waarom wij Josh even thuishouden

  Waarom wij Josh even thuishouden
 • Een nieuwe plek.. en nu?

  Een nieuwe plek.. en nu?
 • Paasrecept | Italiaans gevulde bladerdeeg hapjes

  Paasrecept | Italiaans gevulde bladerdeeg hapjes
 • Zwanger tijdens corona

  Zwanger tijdens corona

Slaaptekort? 4 op de 10 ouders slaapt minder dan 6 uur!

Slaaptekort? 4 op de 10 ouders slaapt minder dan 6 uur!

Als ouder maak je helaas slapeloze nachten mee. Veels te vroeg opstaan of regelmatig ’s nachts wakker worden: wij lezen het dagelijks in ons platform. Het is slopend, maar het hoort erbij! Vaak vragen leden of andere moeders dit ook meemaken. Uit onderzoek blijkt dus dat vier op de 10 ouders minder dan 6 uur per nacht slaapt.. So you are not alone!

Slapeloze nachten

Uit eerder onderzoek van Supradyn Energy en de Belgische blog Mama Baas, waar 550 mensen een vragenlijst hebben ingevuld, blijkt dat 42 procent van de ouders vaak slapeloze nachten heeft. Met name in de schoolvakanties en wintermaanden, dan merken veel ouders dat hun kindjes lastiger slapen. Tijdens deze periodes is het energiepeil van vele ouders enorm laag.

Hoe ga je hiermee om?

Hoe ga je hiermee om want de volgende dag is het back to reality! Hoe kom je de dag door? Uit het onderzoek blikt dat gezelligheid enorm helpt, 39% krijgt meer energie van een avondje uit met een vriendin en/of partner. 44% haalt veel energie uit koffie én goede eetpatroon helpt mee voor een gezellige dag!

Hoe ga jij hiermee om?

Bron: Mama Baas

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *