Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Dit zijn de meest voorkomende zwangerschapskwaaltjes

  Dit zijn de meest voorkomende zwangerschapskwaaltjes
 • Voor haar was er helaas geen roze wolk

  Voor haar was er helaas geen roze wolk
 • Pre-order een mok voor jouw cool kid!

  Pre-order een mok voor jouw cool kid!

BEAUTY | Soft glam look!

BEAUTY | Soft glam look!

Ik ben normaliter echt gek op skincare producten, maar ik hou echt van een softglam look. Onlangs kreeg ik een pakketje met mooie producten van Catrice en Lancôme ! Wil je weten welke producten ik heb gebruikt? Lees dan verder!

Ik hou van een natural glam look, maar dit keer wilde ik wat extra glow. De highlighter drops leken me leuk om te implementeren. Dezelfde dag ging ik naar de Veluwe met mijn gezin en kreeg echt veel complimenten.

Mijn foundation en blush zijn van Lancôme en de overige producten zijn allemaal Catrice. Lancôme lanceerde laatst hun nieuwe geurtje en daarbij ook nieuwe productlijn. Een brede scala aan foundation voor elke huidtype, dus ik ben enorm blij met mijn foundation. Erg dekkend én blijft goed zitten. En het allerbeste, bestemd tegen vocht en hitte. Na een lange fietstocht in de Veluwe zat alles nog goed!

Ik werk vaak samen met Catrice omdat ik dit echt een fijn merk vind. Kwalitatief erg goed, betaalbaar én goed gepigmenteerd. Voor de donkere huid blijft het altijd een uitdaging om de juiste producten te vinden dus ik was blij met dit pakketje van Catrice. Hieronder zie je een aantal foto’s van mijn look en de producten die zijn gebruikt voor mijn soft glam look!

Welke producten heb je hiervoor nodig?

Lancôme Teint Idole Ultra Wear Nude Moka (momenteel afgeprijsd bij ICI Paris. Het is ook een bestseller (met 40 tinten!)

 Blush Subtil van Lancôme: echt een fijne blush en blijft ook goed zitten!

Catrice Golden Dust 010 Spacegold Highlighter
Catrice 010 Afraid of nothing mini eyeshadow palette
Catrice volumizing lip booster
Catrice Rock Couture 24H Extreme Volume 010 Ultra Black

Dit zijn de producten van Catrice! Alle producten bij elkaar zijn slechts €16! Daarom ben ik gek op Catrice. De producten heb ik ontvangen en ik ben opgemaakt door GlammedbyAmoreen

Bekijk de website van Kruidvat met meer producten van Catrice of bezoek een winkel en test wat producten uit! Voor Lancome geld dit ook, ga langs ICI Paris en zoek jouw perfecte foundation!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *