Best gelezen artikelen

Mommyhood

 • Alleen op vakantie als ouder, kan dat wel?

  Alleen op vakantie als ouder, kan dat wel?
 • Hotspot Bilderberg ’t Speulderbos Veluwe

  Hotspot Bilderberg ’t Speulderbos Veluwe
 • Travel hotspot Aruba!

  Travel hotspot Aruba!
 • Opening babyrestaurant in Rotterdam

  Opening babyrestaurant in Rotterdam

Soft glam Catrice

Soft glam Catrice

Ik ben normaliter echt gek op skincare producten, maar ik hou echt van een softglam look. Onlangs kreeg ik een pakketje met mooie producten van Catrice! Wil je weten welke producten ik heb gebruikt? Lees dan verder!

Ik hou van een natural glam look, maar dit keer wilde ik wat extra glow. De highlighter drops leken me leuk om te implementeren. Dezelfde dag ging ik naar de Veluwe met mijn gezin en kreeg echt veel complimenten.

Mijn foundation en blush zijn van Lancome maar de overige producten zijn allemaal Catrice. Ik werk vaak samen met Catrice omdat ik dit echt een fijn merk vind. Kwalitatief erg goed, betaalbaar én goed gepigmenteerd. Voor de donkere huid blijft het altijd een uitdaging om de juiste producten te vinden dus ik was blij met dit pakketje van Catrice. Hieronder zie je een aantal foto’s van mijn look en de producten die zijn gebruikt voor mijn soft glam look!

Welke producten heb je hiervoor nodig?

Catrice Golden Dust 010 Spacegold Highlighter
Catrice 010 Afraid of nothing mini eyeshadow palette
Catrice volumizing lip booster
Catrice Rock Couture 24H Extreme Volume 010 Ultra Black

Dit zijn de producten van Catrice! Alle producten bij elkaar zijn slechts €16! Daarom ben ik gek op Catrice. Deze blog is in samenwerking opgesteld met Catrice én GlammedbyAmoreen!

Bekijk de website van Kruidvat met meer producten van Catrice of bezoek een winkel en test wat producten uit! Binnenkort deel ik meer blogs met hun producten!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *