Strategiesessies

Je wil meer bereiken met je business, maar je weet niet hoe je het moet aanpakken.
Zit jij met vragen als:

  • Hoe bereik ik meer mensen op social media?
  • Hoe bouw ik een community op?
  • Hoe positioneer ik mijn merk?
  • Hoe kom je aan meer klanten?
  • Wat voor content moet ik online plaatsen om mijn doelgroep te bereiken?

Het gaat hierbij over het bepalen van je identiteit, visie en missie. Zijn ze SMART geformuleerd, heb je goed gekeken naar de huidige situatie? En hoe communiceer je dit naar je doelgroep? Wij vinden het enorm belangrijk dat onze diensten aansluiten op onze doelgroep. Je kan hier zelf goed naar kijken of samenwerken met iemand die veel ervaring heeft als Marketing Consultant én Content Creator.

Wat kan een strategiesessie je opleveren?

  • Structuur, na elke sessie ontvang je een samenvatting van het gesprek inclusief vijf handige tips waarmee je aan de slag kan. Tegen een meerprijs, ontvang je een doelenlijst.
  • Motivatie, want nu doe je echt wat je wil met meer focus!
  • Rust, je hebt controle over je doelen.
  • Meer klanten, je leert hoe je jezelf zichtbaar maakt bij de beoogde doelgroep!
  • Een business boost!

Wat zeggen anderen over mij?

De strategiesessie was heel uitgebreid. Alles kwam aan bod. De checklist die je na de sessie ontvangt is erg waardevol. Deze kun je bij je houden als een soort van “gids” tijdens de ontwikkeling van je bedrijf! Wat fijn is is dat je tips krijgt voor de korte termijn en voor de lange termijn. Ze zijn dus direct inzetbaar in de praktijk en ik kon er direct mee aan de slag. De tips voor de langere termijn geven je een duidelijke richting waar je vervolgens op je eigen manier naartoe kan werken. Hellen denkt echt mee, ze bewaart het overzicht en geeft bruikbare tips. Daarnaast is ze echt opbouwend waardoor je een mega boost krijgt!
Sharon Dagliesh – Echt Sharon Weddingplanner

Het was een relaxed gesprek vond waarbij voor mij ook veel ruimte was om te vertellen. Om daarna alle doelen/plannen in een overzicht te krijgen was erg fijn. Vooral je tips met betrekking tot tijd inplannen heb ik meegenomen!
Sabrina Nijs – Mae Dynamic

Ik vind het fijn dat Hellen praktische tips geeft die je meteen kan uitvoeren. Zo een checklist met tips kun je om de zoveel tijd herbruiken, om te checken of je nog steeds op de goede weg zit. Het werkt enorm motiverend!

Naomi Rustenberg – Ellen Mae familieplanner

 

Wie is Hellen?

Ik ondersteun ondernemers met hun marketing & PR met behulp van een doelgroepgerichte marketingplan.Als Marketing Consultant, beheerder van het eigen platform Babymomtalk en editor bij Styletoday, heb ik al veel merken geholpen met hun branding. Zo krijgen zij meer exposure, meer klanten en een helder gestructureerde contentmarketing.

Ik run al anderhalf jaar een platform voor (aanstaande) moeders en sinds een half jaar een platform voor ondernemende moeders. Ons Facebook-platform heeft inmiddels +13.000 leden en de Babymomtalk-website heeft een bereik van 35.000 bezoekers per maand.

 

Strategietegoed

Traject 4 uur bedraagt €449,-
Per 45 minuten bedraagt een sessie €109,-
Koop je er meteen vier uur in, dan krijg je één uur gratis bij!

Traject 6 uur bedraagt €649,
Koop je er meteen zes uur in, dan krijg je één uur gratis bij!

Traject 10 uur bedraagt €999.
Koop je er meteen 10 uur in, dan krijg je één uur gratis bij!

Jouw tegoed is een jaar geldig, dus in te zetten wanneer je wil!  Deze sessies worden online gehouden én na elke sessie ontvang je een korte samenvatting. Ook ontvang je vijf handige tips en kun je altijd vragen stellen in onze community Het is tevens mogelijk om een losse strategiesessie te boeken.

Wil je meteen aan de slag?

Mail me via info@babymomtalk.nl, dan maken we een afspraak!